Audio výstup v Google Home Mini? Není problém

audio-vystup-google-home-mini

Propojit malý Google Home Mini s dalšími reproduktory pro hlasitější přehrávání není normálně možné. A to z toho důvodu, že Google nabízí pro tyto účely Google Home Max a kdyby audio výstup zpřístupnil u levnějšího modelu, postrádala by Max verze důvod. Naštěstí to ale neznamená, že by audio výstup nešel vytvořit, stačí jen trochu šikovnosti.

Google Home Mini a audio výstup

Chytrý reproduktor Google Home Mini je už nějakou dobu na trhu. Uživatel SnekTek na Youtube vyřešil absenci audio výstupu po svém. Pozor nejedná se o vstup. Nelze k vašemu Google Home Mini připojit zdroj hudby. Ale Google Home Mini bude sloužit jako zdroj hudby, kterou můžete rozšířit dále.

I DEFIED GOOGLE 😱 Hacked an Audio Port onto Google Home Mini (Mod Kit Available)

I DEFIED GOOGLE 😱 Hacked an Audio Port onto Google Home Mini (Mod Kit Available)

Instalace audio výstupu probíhá následovně. Nejprve je nutné odstranit gumovou podložku, která podle videa drží opravdu pevně. Dále se odejme spodní část povolením čtyř šroubů. Uvolníte pojistku a vypojíte kabel, který obě části spojuje. Nyní je možné odpojit reproduktor od vrchní krycí části.

Poté stačí vyvrtat díru pro samotný konektor a připojit ho na vodiče reproduktoru pomocí rezistorů, které hlídají elektrické napětí. Ve videu je znázorněno, jak by to mělo vypadat. V posledním kroku stačí Google Home Mini zase složit. Zafixovat konektor pomocí lepidla není od věci, protože je na něj vyvíjen poměrně velký tlak. A to je vše.

3,5mm jack Na internetu se nacházejí i jiné vylepšení pro Google Home Mini

[aps_product_sz id=“452219″]

Máte zkušenosti s domácími úpravami chytrého zařízení? Pochlubte se v komentářích.

Zdroj: androidpolice.com

Jan Boháček
O Autorovi - Jan Boháček

Honzova cesta k Androidu byla vcelku rychlá. Vlastně si ho Android našel sám v podobě prvního telefonu Sony Xperia Mini Pro. Volnost, kterou tento systém… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)