10 placených her a aplikací můžete nyní stahovat zdarma

hry a aplikace ve slevě můžete stahovat zdarma

Na Google Play se objevily nové aplikace a hry, které můžete stahovat zdarma. My jsme pro vás vybrali deset těch nejzajímavějších a nejpovedenějších. Dokážete si vybrat?

Sorcery! můžete stahovat zdarma

Na pomyslném prvním místě z těchto placených her a aplikací, je tento týden určitě hra Sorcery! Jedná se o interaktivní textové RPG, které získávalo vysoká hodnocení po celém internetu. Nyní je po omezenou dobu zdarma. Z her pak ještě zmíníme netradiční verzi Solitairu, s názvem Onirim, která již na první pohled zaujme temným grafickým zpracováním. Na své si přijdou i rodiče s dětmi, a to díky dvěma vzdělávacím hrám. Pro ty menší děti je Daniel Tiger’s Day & Night, pro ty starší je pak v akci Toca Lab: Elements, kde se zábavnou formou zkoumají chemické prvky.

Mezi aplikacemi nás zaujala hlavně aplikace News by Notificiations PRO, což je povedená aplikace pro čtení zpráv a článků z internetu. Dále to je prémiová verze jedné z nejoblíbenějších QR čteček na Google Play.

Všechny slevy a akce, které zde máme napsané, jsou v době vydání článku aktivní. Jejich vypršení se však liší, takže i když jedna aplikace může být stále zdarma, druhá už nemusí.

Hry zdarma

Sorcery!
Sorcery!
Onirim - Solitaire Card Game
Onirim - Solitaire Card Game
Ninja Knight
Ninja Knight
Coin Princess!
Coin Princess!
Photo Puzzles
Photo Puzzles
Toca Lab: Elements
Toca Lab: Elements
0f8e6b427d00ae0d063d2ee046526c1d?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Aplikace zdarma

Newtification News
Newtification News
Digital Dashboard GPS Pro
Digital Dashboard GPS Pro

Hráli jste některý díl ze série Sorcery?

Zdroj: play.google.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)