TOPlist

Záda telefonu OnePlus One – je libo kevlar nebo bambus?

oneplus

Ve středu nám nová čínská společnost OnePlus poodhalila další specifikaci jejich chystaného telefonu OnePlus One, který má být perfektním telefonem na trhu. Pokud vás zajímá více informací o tomto telefonu, který je navrhnut podle požadavků široké veřejnosti, můžete se podívat na náš článek, který všechny informace o OnePlus One shromažďuje.

OnePLus one

Nyní již ale k poslední specifikaci, která dostala název StyleSwap. Konkrétně se jedná o záda telefonu, která nabídnou vyměnitelné kryty. Zároveň ale zůstává nevyměnitelná baterie, takže opravdu půjde pouze o kosmetický doplněk nebo možná i dotykový. 5 prozatím dostupných materiálů bude totiž vyrobeno tak, aby vyhovovalo každému zákazníkovi. Jeden materiál zajistí odolnost, druhý třeba krásu nebo protiskluznost. Množství krytů a materiálů bude postupně přibývat, avšak pro začátek si můžete vybrat z hedvábí, pískovce, kevlaru, denimu nebo bambusu. Každý kryt přinese jiné vlastnosti a bude přesně odpovídat vlastnostem materiálu. Zároveň se nebude jednat o žádné náhražky, takže pokud si pořídíte bambusový kryt, bude se jednat opravdu o kryt, vyrobený z bambusového dřeva a to samé u kevlaru. Výjimka zůstává u pískovce a hedvábí.

oneplus one styleswap

CEO OnePlus, Pete Lau, zároveň prozradil, že si všiml spekulací, když řekl, že OnePlus One bude stát do 500 dolarů. To mnoho lidí pochopilo tak, že se telefon bude prodávat za 499 dolarů, ale Pete Lau nakonec tuto tezi vyvrátil a naznačil, že se cena bude určitě pohybovat pod hranicí 400 dolarů, což je podle něj přijatelná cena. Navíc telefon bude disponovat OS CyanogenMod šitý speciálně na míru pro tento telefon a nabídne tak velmi malou náročnost systému, což jistě zvýší výsledný výkon telefonu.

Zdroj: oneplus forum.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)