TOPlist

Transport Tycoon pro Android již velmi brzy!

TransportTycoon_001

O předělání legendární hry Transport Tycoon pro systémy Android a iOS se mluví již velmi dlouhou dobu. Vývoj byl oznámen již nějaký ten pátek zpátky, oficiální datum vydání a screenshoty přímo ze hry ale dostupné doposud nebyly. Dnes je tomu však jinak, známe jak oficiální datum vydání, tak i podobu celé hry. A že se máme opravdu na co těšit?

TTban

Bezpochyby se jedná o jeden z nejlepších titulů posledních mnoha let a zcela jistě stále o krále budovatelských strategií. Ve hře se ocitnete v roli ředitele malé firmy, kterou se budete snažit vlastní silou rozvíjet. K dispozici budete mít přepravní prostředky snad všeho druhu. Narazíte tak na autobusy, vlaky, letadla, lodě a nově dokonce i na tramvaje.

První věc, které si všimne snad každý, je pozměněná grafika hry. Ta se oproti původnímu titulu z PC změnila opravdu drasticky a mnohdy bychom mohli jen marně hledat podobné prvky. V tomto ohledu opravdu nezůstal kámen na kameni a změnou prošlo prakticky vše, co se ve hře nachází – od nádraží, letiště, samotných dopravních prostředků, až po samotnou zemi, na kterou budete stavět. Jestli se jedná o posun k lepšímu můžete posoudit sami z níže přiložených obrázků.

TransportTycoon_004

Další změnou, která je patrná hned na první pohled, jsou ovládací prvky. Autoři opět nenechali kámen na kameni a od základů je zcela předělali. Změna byla však v tomto ohledu zcela jistě nutná, kvůli optimalizaci pro dotykové ovládání dnešních telefonů a tabletů.

A kdy se na hru můžeme těšit? Oficiální vydání je naplánováno na 3. října, což je asi za dva týdny. Velmi brzy se také můžete těšit na recenzi tohoto titulu.

Galerie:

TransportTycoon_020

Video:

Transport Tycoon – Official Launch Trailer

Transport Tycoon - Official Launch Trailer

 

Těšíte se na Transport Tycoon stejně jako my v redakci? Co říkáte na pozměněnou grafiku?

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)