TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #30

Tipy z číny (0-01-29-02)

Všichni milovníci nakupování pozor. Právě teď nastal čas na další pokračování seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. V jeho 30. pokračování si znovu ukážeme pětici zajímavých tipů na zařízení, která se snadno mohou stát našimi společníky. Inspirovat se mohou také ti, kteří ještě nemají nakoupené všechny dárky pod Vánoční stromeček (i když stihnout to bude oříšek).

1) Levná verze Chromecastu

Přemýšleli jste někdy nad koupí streamovacího zařízení Google Chromecast, ale nechtělo se vám do něho tolik investovat? Pak je tento tip určený právě pro vás. Jedná se totiž o jeho levnější variantu, pomocí které si snadno můžeme udělat jasno v tom, jestli podobný typ zařízení opravdu plně využijeme.

Vlastnosti:

  • Možnost snadného streamování hudby, videí atp.
  • Technologie Wi-Fi, DLNA, AirPlay
  • FullHD rozlišení
  • připojení do HDMI

Pro zobrazení produktu přes odkaz níže je nutné provést rychlou a snadnou registraci.

Featured-image

Cena: 469 Kč (Wish)

– zaslal Ondřej Garai (celkově 1 tip)

2) Powerbanka Xiaomi 20 000 mAh

Powerbanky pocházející z dílen společnosti Xiaomi patří mezi ty vůbec nejoblíbenější a řadí se mezi nejkvalitnější produkty tohoto typu na trhu. Plusové body totiž získává nejen kapacitou čítající solidních 20 000 mAh, ale také například tím, že samotnou banku je možné rychle nabíjet díky podpoře Quick Charge technologii. Počty dobití se potom liší dle našeho zařízení a kapacity baterie.

Vlastnosti:

  • Kapacita 20 000 mAh
  • Možnost rychlého dobití
  • 4-8 nabití na jednu baterii
  • Kvalitní konstrukční zpracování
201511101656089902

 

Cena: 933 Kč (Gearbest)

– zaslal Dominik Neradil (celkově 1 tip)

3) Miniaturní svítilna do USB

Spousta z nás jistě zažila situaci, kdy bylo potřeba si posvítit, ale žádné světlo zrovna nebylo po ruce nebo zkrátka jen nevyhovovala intenzita klasických lampiček. Právě pro tyto případy je určena tato šikovná USB svítilna disponující kompaktními rozměry. Její využití je vhodné především v kombinaci s powerbankou, ale vyloučeno není ani používání s mobilním telefonem díky OTG redukci.

Vlastnosti:

  • Kompaktní rozměry
  • Možnost využít s mobilním telefonem
  • Více než přátelská cena
s-l500

Cena: 25 Kč (Ebay)

– zaslal Petr Hvižď (celkově 2 tipy)

4) Powerbanka na tužkové baterie

Do dnešního výběru si již podruhé našla cestu powerbanka. Tato se však nedá srovnávat s tou předešlou, neboť její funkce je založena na využívání klasických tužkových baterií. Právě z nich je totiž čerpána potřebná energie pro nabití našich přístrojů. Ještě před koupí si však musíme uvědomit, že tato powerbanka je určená především pro nouzové situace.

Vlastnosti:

  • Využívání tužkových baterií
  • Maximální kapacita 5600 mAh

K samotnému zařízení je nutné dokoupit ještě zmíněné tužkové baterie, které nejsou součástí balení.

s-l500

Cena: 33 Kč (Ebay)

– zaslal Petr Hvižď (celkově 2 tipy)

5) Šikovná klíčenka jako USB kabel

Dnešní pětici uzavírá opravdu praktické zařízení. Jedná se totiž o USB kabel ve formě klíčenky. Stále ho tak můžeme mít po ruce a sáhnout po něm vždy, když bude potřeba spojit náš telefon či tablet s PC nebo ho nabít. Díky stylovému provedení a několika barevným provedením navíc dokáže zaujmout také něžné pohlaví.

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů - USB klíčenka

Cena: 23 Kč (Ebay)

– zaslal David Růžička (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat zboží z čínských obchodů. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

svítící USB kablík

K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.

Pro zobrazení formuláře z mobilní aplikace Svět Androida klikněte zde.

Pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 30. díle seriálu.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 10 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů na čínské zboží vás zaujal nejvíce?

Kuba Drhlík
O Autorovi - Kuba Drhlík

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)