Telefon Siswoo R8 Monster – vybavený Číňan s evropským LTE a Dual SIM

Siswoo R8 Monster

Telefony od společnosti Siswoo jsme si mohli naživo osahat v Barceloně na MWC začátkem roku, i možná proto nám tento výrobce utkvěl v paměti. Tyto přístroje nás zaujaly po stránce kvality, výbavy i rychlosti prostředí. Velice zajímavě proto vypadá vlajkový model Siswoo R8 Monster, který lze již nyní zakoupit přímo na stránkách Siswoo s dopravou do naší země zdarma. Siswoo R8 Monster přichází s 5,5″ Full HD displejem, výkonným osmijádrovým procesorem MediaTek MT6595M s frekvencí 2 GHz, 3GB RAM pamětí a 32GB interním úložištěm s možností rozšíření pomocí paměťové karty. Zaujme také 13MPx fotoaparát, baterie s kapacitou 3350 mAh, infraport, NFC či LTE na frekvencích 800, 1800 a 2600 MHz. Android se prozatím pozastavil na verzi 4.4.4, update na Lollipop by měl ale přijít brzy.

Siswoo R8-Monster

Díky evropskému zastoupení si lze tento přístroj oficiálně objednat přímo z oficiálních stránek, kde je započtené DPH i poštovné. Cena poté činí 339 euro, tedy 9250 Kč včetně DPH. To za danou výbavu rozhodně není špatná nabídka. S tímto přístrojem jsme se setkali přímo v Barceloně, natočili jsme pro vás také video, na kterém sice není přímo Siswoo R8 Monster, ale jedná se o stejný telefon pouze s jiným označením.

Unistar X6 – první pohled

Unistar X6 - první pohled

zdroj: gizchina.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)