Hra RollerCoaster Tycoon 4 nově na Google Play

roller-coaster-tycoon-4-mobile

Fanoušci takzvaných „Tycoonovek“ by právě teď měli zbystřit. Do obchodu Google Play totiž konečně dorazil úplně nový díl série RollerCoaster Tycoon nesoucí pořadové číslo 4! Po delším čekání se tak konečně dočkali i uživatelé Androidu a první díl této série pro mobilní zařízení si již mohou bezplatně stáhnout.

Rollercoaster Tycoon

RollerCoaster Tycoon je herní série, kterou fanouškům budovatelských strategií z přelomu 20. a 21. století nejspíš není potřeba vůbec představovat. Pro hráče touto sérií „nezasažené“ je však dobré doplnit, že se jedná o budovatelský simulátor zábavního parku. Hlavním úkolem ve hře je (jak jinak než) vybudovat co nejrozsáhlejší a především co nejlépe prosperující zábavní park. Toho docílíte především strategickým plánováním při budování parku. Vedle hlavních lákadel na návštěvníky, jakými jsou například horské dráhy, nesmíte zapomínat ani na občerstvení a vůbec celou infrastrukturu parku. Pokud to dodržíte, platí jednoduchá rovnice – čím více lepších atrakcí tím více návštěvníků a o to vyšší zisk.

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile – Announcement Trailer

RollerCoaster Tycoon 4 Mobile - Announcement Trailer

Hráče předchozích dílů potěší pěkná 2D grafika, navazující právě na první dva PC díly této série. Některé z těchto hráčů však dost možná odradí, že nový RollerCoaster Tycoon 4 spadá do kategorie Free to Play her. Hru tedy stáhnete zdarma, avšak je v ní obsažena i speciální měna. Tu získáte buď trpělivým plněním úkolů, sdílením své herní aktivity na sociálních sítích, anebo si ji prostě koupíte za reálné peníze. Tuto měnu ve hře reprezentují takzvané „tikety“ a využijete je buď k nákupu speciálních atrakcí, nebo urychlení stavby jednotlivých budov.

RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile
RollerCoaster Tycoon® 4 Mobile

Zaujala vás tato hra natolik abyste akceptovali i její model financování?

Zdroj: AndroidPolice.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)