TOPlist

Pařba na víkend – tipy na Android hry 133 – real-time strategie, vesmírné cesty a zombíci

Autumn Dynasty on the iPad

V dnešní Pařbě na víkend vás jako první čeká komplexní sci-fi hra, ve které si vyzkoušíte, jaké to je být kapitánem vesmírné lodě ve Star Command, poté si zahrajete real-time strategii s inovativním ovládáním Autumn Dynasty. Ve třetí hře si zaběháte s klony v novince od studia Miniclip Gravity Guy 2, v předposledním kousku vás čeká hra Pivvot, která prověří vaše postřehy a strategické myšlení, a na závěr si zastřílíte z letadla do hord zombíků ve hře Zombie Gunship.

Star Command

Patříte k fanouškům sci-fi? Znáte seriál Star Trek či jiné podobné? Pak neváhejte a sáhněte po novince Star Command. V této strategické hře si totiž vyzkoušíte, jaké to je postavit si vesmírnou loď, najmout posádku, prozkoumávat vesmír a bojovat s jinými druhy napříč galaxiemi. Hra nabízí více, než očekáváte a kromě bitev s vesmírnými loděmi se setkáte i s výsadky na paluby, vyšetřováním záhad a klasickým příběhem o vyhnání z lidských řad a toulání se vesmírem, pátrajíc po pravdě. Posádku lodě si rozdělíte mezi můstek, bojové pozice, strojovnu a ošetřovnu. Každá část lodě je důležitá. Během bojů a výsadků se nezastavíte, jelikož je třeba hasit ohně, léčit posádku a zároveň opětovat palbu či bránit chodby při invazích na palubu. Hra také nabízí velkou volnost pohybu a každé rozhodnutí, které uděláte, ovlivní vývoj příběhu. Star Command nabízí naprosto vše, co se od sci-fi žánru očekává, a pokud jste si někdy chtěli vyzkoušet, jaké to je být kapitánem vesmírné lodě, tak neváhejte. Tento kousek seženete na Google Play za zhruba 56 korun.

star command on screen

M9IjrTo45T4BEb g5LrVnwj2UddksWWpws HTBWoTnW yG6EDATitHFNoZl2AssMgkg=w300
Star Command
Star Command, LLC
Verze 1.1
Velikost 110 MB
2.3.3+

+vkbWV4VeddYywsAAAAASUVORK5CYII=
56,22 Kč

Autumn Dynasty

Real-time strategií je na Androidu velmi málo, a to z důvodů ne příliš pohodlného ovládání na dotekových displejích. Se zajímavým řešením přišli vývojáři z Touch Dimensions v nové hře Autumn Dynasty. Ovládání je zde vyřešeno kreslícími gesty a můžeme říct, že se jedná o velmi povedené a originální řešení, které funguje. Autumn Dynasty je klasickou real-time strategií, ve které budete trénovat a ovládat nejrůznější druhy jednotek, stavět budovy, obranné věže a vylepšovat své armády. Ve hře se setkáte s velkými bitvami, nádhernou kreslenou grafikou a propracovaným příběhem. Autumn Dynasty nabídne za 96 korun propracovanou kampaň a skrimish mód, bohužel ne hru pro více hráčů. I tak se o velmi povedenou strategickou hru bez jakýchkoliv mikrotransakcí.

autumn dynasty kreslení

Autumn Dynasty
Touch Dimensions
Verze 1.06
Velikost 112 MB
3.2+


96,02 Kč

Gravity Guy 2

Dlouho očekávané pokračování velmi povedené hry Gravity Guy je zde, avšak se svým předchůdcem sdílí pouze jméno. To neznamená, že by hra byla špatná, jedná o velmi povedený plošinový „endless runner“ s pěknou grafikou, zábavnou hratelností a nápadem. Ve hře budeme běhat po nadzvedávajících se plošinách a plnit různé úkoly pro vylepšování své postavy. Postav je ve hře celkem 7 a každá má své speciální schopnosti. Gravity Guy 2 je na Google Play dostupný zdarma s mikrotransakcemi, bohužel oproti svému předchůdci tento titul vypustil změny gravitace a také moc vychvalovaný multiplayer.

gravity guy 2 charakters

k0QDV0I pbV PzEflnOT90GKnr0
Gravity Guy 2
Miniclip.com
Verze 1.0.1
Velikost 18 MB
2.2+

8A8ldbFlW9Uz6AAAAAElFTkSuQmCC
Zdarma

Pivvot

Nová hra Pivvot od vývojářů z FixPoint Productions nabízí netradiční herní zážitek, ve kterém kombinuje a testuje vaše postřehy se strategickým myšlením. Vše, co musíte udělat, je zabránit srážce s překážkami. Ano, zní to jednoduše, ale tak snadné to rozhodně není. Celá hra je doplněna parádním soundtrackem, který vás jistě bude bavit a k celkovému prostředí hry se náramně hodí. Pokud tedy chcete trochu potrápit svůj mozek, budete nejdřív muset trochu potrápit svou peněženku. Cena této hry téměř 60 korun.

pivvot překážky

Pivvot
Fixpoint Productions
Verze 1.0
Velikost 27 MB
2.0.1+

r5G1BJQOnfFLE0AAAAAElFTkSuQmCC
58,27 Kč

Zombie Gunship

V této hře se nepostavíme zombíkům čelem, jak tomu u většiny podobných her bývá, ale budeme bránit nenakažený bunkr před hordami nemrtvých hezky z oblohy z ozbrojeného letadla. K dispozici budeme mít kulomet, automatický kanón a těžký kanón. Kromě zabíjení zombíků si musíte dát pozor i na civilisty, kteří utíkají do bunkru za bezpečím. Pokud jich omylem zabijete tři a více, prohrajete. Vaše letadlo neustále krouží nad oblastí a vy čistíte prostor pod ním, postupem času budou chodit kromě klasických nemrtvých i obrovští zmutovaní zombíci. Hra vás posunuje neustále dále díky malých úkolům, které musíte splnit, a také pomocí vylepšovaní svých zbraní a skóre. Zombie Gunship je dostupný na Google Play na necelých 20 korun.

zombie gunship upgrades

Zombie Gunship
Limbic
Verze 1.9.1
Velikost 49 MB
2.3.3+

AAAAAElFTkSuQmCC
19,50 Kč

Video

Pařba na víkend – tipy na Android hry 133

Pařba na víkend - tipy na Android hry 133

David Zmuda
O Autorovi - David Zmuda

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)