PARANOIDANDROID – hybridní custom Rom aneb tabletové prostředí v telefonu

paranoidfeatured

V tomto videopohledu si představíme hybridní custom rom zvanou ParanoidAndroid, kterou si ukážeme na telefonu Galaxy Nexus. Proč hybridní? Nabízí totiž možnost přepínání mezi prostředím pro tablety a telefony.

paranoid2

Chcete svůj Galaxy Nexus bez softwarových tlačítek, abyste mohli využít váš displej v plné parádě bez omezení? Chcete ve vašem telefonu spouštět aplikace v tabletové verzi? ParanoidAndroid tohle vše dokáže! Veškeré další informace se dozvíte ve videu pod článkem. Osobně jsem tuto rom zkoušel na telefonu Galaxy Nexus, ale funguje i na jiných modelech (viz http://betadan.com/paranoid/).

Video

ParanoidAndroid – hybridní custom rom

ParanoidAndroid - hybridní custom rom

 

Oficiální stránka ROM: http://betadan.com/paranoid/

Download link ROM na videu: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619582

Pro instalaci Custom Rom je nutnost váš telefon rootnout, čímž ztrácíte záruku! Pokud se tedy k tomuto kroku odhodláte tak se ujistěte, že postupujete přesně podle návodů (z osobní zkušenosti doporučuji návody na http://forum.xda-developers.com). Jestliže některému kroku v root procesu či nahrání recovery nerozumíte, raději se nejprve zeptejte a za žádnou cenu neprovádějte unáhlené kroky. Může totiž dojít k nevratnému poškození vašeho telefonu bez nároku na reklamaci.

paranoid

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (27)