Opera Mini Beta byla nově uvolněna do obchodu Google Play

Opera

Mnoho uživatelů mobilních aplikací je zapojeno do testování jejich beta verzí prostřednictvím obchodu Google Play. Této formy testování využívá stále více a více vývojářů. Nyní se mezi ně přidává i společnost Opera Software ASA, která před několika málo okamžiky uvolnila do obchodu Google Play internetový prohlížeč Opera Mini Beta. Zajímá vás, jakých novinek se v nové betaverzi dočkáte?

Opera Software

První změna, které si všimne snad každý, spočívá ve změně celého uživatelského prostředí. To nyní odpovídá prvkům moderního prostředí a na první pohled působí oproti starší verzi lépe a jednodušeji. Celé prostředí je nyní vytvořeno v plochém stylu a černá barva se změnila v modernější bílou. Podle posledních ohlasů byla také vylepšena stabilita a celková rychlost. Při psaní internetové adresy nyní Opera téměř ihned nabízí našeptávání, stejně tomu tak je i například při vytvoření nové záložky. Na porovnání staré a nové verze se můžete podívat na obrázcích níže.

starý prohlížeč Opera Mini 3

Internetový prohlížeč Opera Mini Beta je umístěn v obchodu Google Play jako samostatná aplikace. Pokud si ji chcete vyzkoušet, tak se nebudete muset složitě přihlašovat na betatestování prostřednictvím obchodu Google Play a skupiny na Google Plus, ale postačí pouhé stažení aplikace.

Opera Mini: Fast Web Browser
Opera Mini: Fast Web Browser

Líbí se vám nový vzhled prohlížeče Opera Mini Beta?

Zdroj: Android Police

 

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)