Oblíbený Flappy Bird se pravděpodobně vrátí do Google Play

Flappy Bird cover

Je to již více než měsíc, co vývojář Dong Nguyen odstranil hru Flappy Bird z obchodu Play. Ta se stala během velmi krátké doby jednou z nejpopulárnějších her na celé planetě a dokonce vedla mnoho lidí k naprosté frustraci a následné demolici vlastního mobilního zařízení. To byl jeden z hlavních důvodů, proč se vývojář rozhodl hru z obchodu Play odstranit. Nyní to vypadá, že se opět vrátí nazpět.

Flappy Bird vývojář Dong Nguyen

Vývojář Dong Nguyen přiznal v rozhovoru pro Rolling Stone, že opět uvažuje o navrácení Flappy Bird do mobilních obchodů. Nakonec také dodal, že do hry umístí varování proti závislosti a bude lidem po určité době doporučovat přestávku. Kromě této informace hovořil také o tom, co ho inspirovalo při vývoji této hry. Pokud vás zajímá více informací o pozadí hry Flappy Bird, tak si můžete přečíst celý článek na této adrese (v angličtině).

Hru si od nás také můžete stáhnout a nainstalovat do vašeho mobilního zařízení. Návod a instalační soubor naleznete v článku na této adrese.

flappy-bird-game-screens

Zdroj: Rolling Stone via Android Central

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (23)