Stáhněte si oficiální Android 5.0 pro Samsung Galaxy Note 3, poradíme vám jak

note_3_ico

Nejnovější verze mobilního operačního systému Android 5.0 Lollipop je mezi uživateli mobilních zařízení Nexus dostupná již nějaký čas. Mobilní telefony od společnosti Samsung však na nejnovější aktualizaci stále čekají. Vlastníte mobilní telefon Samsung Galaxy Note 3? Pokud ano, tak pro vás máme dobrou zprávu. Na internet totiž unikla dlouho očekávaná aktualizace na Android 5.0 Lollipop.

Samsung Galaxy Note 3 dostane Android 5.0 Lollipop

Na internet před několika málo okamžiky unikla aktualizace N9505XXUGBNL8, která přináší dlouho očekávaný Android 5.0 Lollipop pro Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005). Aktualizační balíček má velikost 1,1 GB a přináší veškeré novinky jak z nového Androidu, tak i od společnosti Samsung. Pokud si chcete nejnovější systém vyzkoušet i na vašem mobilním telefonu, tak můžete využít návod v tomto článku.

Návod na instalaci – Android 5.0 Lollipop na telefonu Samsung Galaxy Note 3

Před začátkem aktualizačního procesu si budete muset stáhnout následující položky:

  1. Rozbalte stažené soubory.
  2. Vypněte váš mobilní telefon.
  3. Nabootujte telefon do download mode (přidržení tlačítka volume down, power a home).
  4. Zapněte program Odin 3.09.
  5. Připojte mobilní telefon Samsung Galaxy Note 3 k počítači, pokud ho Odin nedetekuje, budete muset přeinstalovat USB drivery.

6.1. Umístění souborů pro 16GB variantu telefonu

Samsung Galaxy Note 3 Odin 3.09 flash Android 5.0 Lollipop 1

6.2. Umístění souborů pro 32GB variantu telefonu

Samsung Galaxy Note 3 Odin 3.09 flash Android 5.0 Lollipop 2

Poznámka: možnost re-partition by měla v tomto případě zůstat nezaškrtnuta

7. Pokud máte vše nastavené tak, jak má být, tak klikněte na tlačítko Start.

Po úspěšném nahrání nového systému se telefon automaticky restartuje a začne se načítat nový Android 5.0 Lollipop. Pokud v průběhu bootování uváznete ve smyčce a systém se nenačte, tak běžte do recovery a proveďte factory reset zařízení. V tomto případě však přijdete o veškerá data a aplikace. Proto doporučujeme provést kompletní zálohu před započetím procesu. Jelikož se jedná o oficiální uniklou aktualizaci, tak nebude porušena záruka.

[alert-announce]Svět Androida nenese žádnou odpovědnost za poškození vašeho zařízení. Pokud nevíte jak celý proces nahrávání ROM funguje, tak se o aktualizaci nepokoušejte![/alert-announce]

Vyzkoušeli jste Android 5.0 Lollipop na mobilním telefonu Samsung Galaxy Note 3?

Zdroj: XDA Developers

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (123)