Víte, kdo vyhrál Nexus 6 v soutěži Mobile Master?

Nexus-6-Mobile-Master

Na kterého Mobile Mastera čeká skvělý Nexus 6? Kdo si odnese další ceny od Googlu? Projekt Mobile Master se překlápí do třetího kola, což znamená jediné – odměnit výherce a dát šanci všem dalším soutěžícím. Chcete se stát Mobile Masterem, pomoci začínajícím uživatelům ovládnout lépe smartphone a vyhrát skvělé ceny? Neváhejte a zapojte se také!

Pozor!

Zadání soutěže je nyní lépe zaměřené. Z video-návodů, které vytvoříte, tak budou mít začínající uživatelé větší užitek.

V prvním kole se témata videí rozutíkala všemi směry, od druhého kola je zadání užší. Protože bychom rádi oslovili i ty uživatele, kteří drží svůj smartphone poprvé, nové video-návody od Mobile Masterů musí souviset s používáním Google služeb a aplikací. Ty jsou totiž předinstalovány v mobilním telefonu s Androidem a zdarma.

Na videa, která byla publikována nejpozději do 29. 7., se změna podmínek nevztahuje a budou do soutěže zařazena. Všechna nahraná videa Mobile Master naleznete zde.

Kdo vyhrál Nexus 6 a další ceny v druhém kole?

Poděkování patří všem uživatelům, kteří se do projektu Mobile Master zapojili. Pomohli totiž všem začínajícím uživatelům smartphonu lépe ovládnout svůj přístroj a tím i usnadnit život. Ocenit jsme mohli ale jen tři vítězná videa, která jsou uveřejněna na našem YouTube kanálu. Každý z výherců navíc získává YouTube tričko a Android odznáček ze sběratelské edice. Úplný výherce dostane rovněž Google hrneček.

Výherce budeme kontaktovat v komentářích pod vítěznými videi.

Mobile Master ceny

1. místo – Pavel Varga – Nexus 6

Zdá se vám, že je váš Android pomalejší, než se na danou konfiguraci sluší a patří? Pak můžete vyzkoušet jednoduchý trik, díky kterému Android chytne druhý dech.

Jak zrychlit Android – #MobileMaster

Jak zrychlit Android - #MobileMaster

počet zhlédnutí: 5447 / pozitivní hodnocení: 276

2. místo – Cukrová Babika – ceny od Googlu

Příchodu systému Android Lollipop přinesl nový způsob, jakým prohlížeč Google Chrome pracuje s otevřenými stránkami. Někoho tento způsob natolik zmate, že si sám ani neuvědomí, kde otevřené karty s webovými stránkami vlastně hledat. Následující video vám ovšem s tímto problémem hravě pomůže.

Zobrazenie kariet v Google Chrome #MobileMaster

Zobrazenie kariet v Google Chrome #MobileMaster

počet zhlédnutí: 4631 / pozitivní hodnocení: 46

3. místo – Michal Bielák – ceny od Googlu

Jak efektivně spravovat poznámky ve svém telefonu, ale i v počítači a dokonce s dalšími uživateli? Právě to vám prozradí další návod, který představuje šikovnou aplikaci Google Keep.

#mobilemaster – Google Keep

#mobilemaster - Google Keep

počet zhlédnutí: 200 / pozitivní hodnocení: 30

4. místo – Dave – speciální cena za kreativitu – tričko Google

Google Překladač, který lze používat na Androidu, může posloužit i trochu vtipněji, než autoři původně zamýšleli. Dokáže totiž doslova zpívat. V tomto videu se velmi netradiční formou uživatelé dozví zajímavé informace, které by při používání Androidu mohli potřebovat.

https://youtu.be/QmB57yxwuP8

počet zhlédnutí: 697 / pozitivní hodnocení: 41

Jak se můžete zapojit do třetího kola?

  1. Natočte jednoduchý video-návod, který usnadní ostatním začínajícím uživatelům používání vaší oblíbené Google služby na chytrém telefonu.
  2. Ve videu se slovně zmiňte o tom, že návod je tvořen pro akci Mobile Master.
  3. Video nahrajte na server YouTube a do jeho názvu přidejte hashtag #MobileMaster (abychom jej potom mohli najít).

Svá videa pro třetí kolo můžete nahrávat již teď, nejpozději však do 29. 9.

Rada na závěr: Chcete, aby vaše video zhlédlo více diváků? Méně je někdy více a právě tady to platí dvojnásobně – pro úspěch je ideální vytvořit minutové video. Pro svá videa si od nás můžete níže stáhnout oficiální logo akce Mobile Master a použít jej pro svou tvorbu dle libosti.

Kdy se stanete Mobile Masterem a kdy vyhráváte?

Mobile Masterem se stáváte, jakmile se do našeho projektu zapojíte vytvořením video-návodu o použití služeb od Googlu pro ostatní uživatele. Aby se vám lépe tvořilo, každý měsíc odměníme tři nejlepší hodnotnými Google cenami v čele se skvělým telefonem Nexus 6.  Plné informace o soutěži naleznete ve speciálním článku. Pokud se stanete Mobile Masterem, dejte o tom vědět i ostatním! Sdílením vašeho videa svým známým a kamarádům pomůžete spoustě začínajících uživatelů, a také zvýšíte své šance na výhru.

logo mobile master-04

Zapojte se i vy a udělejte svět chytřejší!

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (30)