TOPlist

LG Action Cam: Akční kamera s LTE a živým streamováním

LG Action Cam

LG představilo novou akční kameru, která se jmenuje LG Action Cam, a která nabídne uživateli živý stream videa přímo na YouTube, bez nutnosti použití telefonu. Kamera má totiž vestavěný LTE modul, který umožňuje rychle a efektivně přenášet točený obsah. Samozřejmě budete ke kameře potřebovat nějaký ten datový tarif s velkým obsahem čerpatelných dat, který v našich podmínkách nebude levný.

LG Action Cam jako konkurence pro GoPro

LG Action Cam je ideální kamerou pro všechny venkovní scénáře. Můžete ji vzít s sebou, když půjdete sportovat, když pojedete na výlet, můžete ji použít jako palubní kameru do auta či jako hlídací kameru před vaším domem. Kromě streamování totiž kamera také umožňuje se k ní vzdáleně připojit skrze 3G či LTE.

LG-Action-CAM-LTE-1-768x1024

[aps_product_sz id=“394689″]

Díky stupni krytí IP67 má tato kamera zajištěnou odolnost proti vodě, prachu či písku. Pokud jde o vodu, může být kamera ponořena dokonce 30 minut v hloubce 1 m. Ještě k tomu ale LG plánuje vydání originálního dokonale vodotěsného obalu, který by pak měl umožnit natáčení ještě drsnějších a úžasnějších aktivit, jako třeba surfování či potápění.

LG Action Cam se začne prodávat příští měsíc v Severní Americe a Jižní Koreji. Kdy a zda vůbec bude dostupná na našem trhu zatím nevíme. Stejně tak nám zůstala zatajena i cenovka, se kterou kamera vyrazí do světa.

Zdroj: lgnewsroom.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)