TOPlist

HTC One 2 – známe cenu a funkci dvou fotoaparátů

htc-one5

Poslední dny uniká o připravovaném mobilním telefonu HTC One opravdu mnoho informací. Naposledy jsme vás informovali o videu, které ukazuje určité funkce telefonu, či uniklých tapetách a vyzváněcích tónech. Nyní ale přicházejí informace, které potvrzují funkčnost dvou zadních fotoaparátů a finální prodejní cenu.

HTC-One-2014-Verizon

Dva fotoaparáty na palubě

Díky australskému mobilnímu operátorovi Telstra, kterému unikl reklamní leták o novém telefonu, víme, k čemu budou sloužit dva fotoaparáty na zadní straně. Tzv. „Duo Camera“ zajistí dobré fotografie i za horších světelných podmínek. Nechybí ani funkce zaostření na určitý objekt a rozmazání pozadí za ním. Telefon bude také obsahovat možnost vytvoření 3D efektu z fotografie, o co se přesněji jedná, není v tuto chvíli ale známo.

HTC One leták

Prodejní cena se pohybuje okolo průměru

Australský operátor si za tuto novinku řekne 840 AUD, což je v přepočtu přibližně 16 000 Kč. Jaká bude oficiální cena u nás v České republice je ale doposud záhadou. Výsledná cena se muže od australské lišit, věříme ale, že bude velmi podobná.

Další novinky

Kromě již zmíněných novinek bude telefon disponovat 5palcovým displejem s rozlišením 1080p, BoomSound reproduktory a funkcí probuzení dvojitým poklepáním na displej telefonu. Více se dozvíme již 25. března, kdy má být nový HTC One představen.

Zdroj: GSM Arena

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)