TOPlist

Google Play 4.3.10 ke stažení!

Google-Play-420×236

Ve chvíli kdy čtete tuto novinku již pomalu vychází nová verze obchodu Play, která nese označení 4.3.10. Oproti předchozí verzi 4.2.9 přináší novinky, kterých si všimne i běžný uživatel. Pokud jste aktualizaci ještě nedostali a stále máte starší verzi obchodu Play, tak si můžete novou verzi stáhnout pomocí odkazu, který bude přiložen na konci tohoto textu!

A na jaké novinky se můžeme těšit?

Podle serveru Android Police, který provedl důkladnou analýzu nového instalačního balíčku se jedná o:

  • Nedávno aktualizované aplikace – V seznamu vlastních aplikacích jsme doposud byli zvyklí na dvě kategorie „Aktualizace“ a „Aktuální“. Nově se však objevila sekce nová, která nese název „Nedávno aktualizované“ a obsahuje, jak již z názvu vyplývá, nedávno aktualizované aplikace.
  • Nové notifikace – Po aktualizaci aplikace se nám v notifikační liště oznámení, bohužel se tomu tak dělo pro každou aplikaci samostatně. Pokud jste tedy aktualizovali 25 aplikací, měli jste velmi dlouhý seznam 25 oznámení. Nově se všechna oznámení slučují do jednoho.
  • Slevy u knih – V sekci knihy se zobrazují změny u ceny. Pokud je daná kniha ve slevě, tak uvidíte původní cenu, která je přeškrtnutá a pod ní cenu aktuální. Podobná věc však chybí i v ostatních sekcích, kam ji bohužel Google stále neimplementoval.
  • Google Play Games – Pokud stále nemáte nainstalované Google Play Games, tak by vám měl obchod při stáhnutí některé z her, které tuto aplikaci podporují, nabídnout instalaci tohoto balíčku.
  • Aktivní účet v nastavení – V nastavení se nyní zobrazuje aktivní účet. Po kliknutí na tuto možnost se přenesete na obrazovku, která vám umožní daný účet přepnout.
  • Změna UI – V seznamu přaní se nabídka „Odebrat ze seznamu přaní“ přesunula z vrchní pozice na spodní.

To je vše, co bylo doposud odhaleno. Kromě těchto novinek byla vylepšena stabilita a rychlost při prohlížení. Vše by tedy mělo být plynulejší.

Pokud vás novinky zaujaly a stále jste neobdrželi aktualizaci, můžete si ji stáhnout ZDE.

Play3

Zaujaly vás novinky, které nám Google přinesl v nové verzi obchodu Play?

Zdroj: AndroidPolice

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)