TOPlist

FourSquare úplně v novém – „check-iny“ již pouze přes Swarm

new foursquare

Již od představení Swarmu jsme dobře věděli, co se jednou stane. Z FourSquare úplně zmizí možnost se „checknout“ a oznámit tak svou polohu. Tento trend je v poslední době vůbec nějak populární, neboť de facto to samé provedl Facebook s Facebook Messengerem. Nemáte Messenger? Nebudete chatovat. Lámat nad tímto přístupem rovnou hůl by ale byla hloupost. Ano dvě aplikace zabírají více megabajtů než jedna, ale jsou tak provázané, že se z jedné bez problému přepnete do druhé.

foursquare swarm

S poslední aktualizací tedy zmíněné check-iny opravdu zmizely a zároveň si vývojáři přichystali nový vzhled. FourSquare tak aktuálně slouží a bude sloužit výhradně pro objevování nejrůznějších míst a podniků. Na základě vašich preferencí dokáže nabízet personalizovaná doporučení, která jsem zvláště v cizích městech mnohokrát využil. Stačí si vytvořit seznam toho, co máte rádi. Vzhledem k tomu, že se služba i v našich zeměpisných šířkách těší celkem početné uživatelské základně, není o recenze restaurací, barů nebo kaváren nouze.

Foursquare check-iny

Jak FourSquare, tak Swarm můžete stahovat zdarma z Google Play. Co je nového zhlédněte v přiloženém videu.

Foursquare City Guide
Foursquare City Guide

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In

http://youtu.be/CvMVFGOJ2Z0

Zdroj: BlogFoursquare.

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)