Aplikace Fildo: Stahujte hudbu zdarma na vašem Androidu

hudba play

Pokud patříte k uživatelům upřednostňujícím manuální stahování mp3 hudebních souborů do vašeho zařízení, možná máte potíž nalézt spolehlivé internetové zdroje. Stahovat hudbu však můžete přímo ve svém smartphonu prostřednictvím aplikace Fildo.

Aplikace Fildo prohledá internet za vás

Nová aplikace sama o sobě neuchovává žádné soubory. Jedná se pouze prostředníka mezi různými servery s nahranými mp3 soubory, které vám umožní bezplatně stáhnout. Sám obsah třetích stran však může narušovat vlastnická práva – je však pouze na vás jako na uživateli, zda je vám bezplatné stahování hudby proti srsti či nikoliv.

Fildo bezplatně prohledá internet a shromáždí data s hudbou, kterou je následně skrze rozhraní aplikace možné uložit do zařízení. Uplatníte především možnost vyhledávání podle klíčových slov, k dispozici je však i posledních 100 vytvořených playlistů. Aplikace obsahuje reklamy, nijak však nenarušují její chod. Skromné nastavení dovoluje ukládat hudbu na SD kartu či používání proxy serveru při stahování, informace o kvalitě stahovaných souborů jsou však nedostupné. Aplikace je často aktualizována – je tedy možné, že se chybějící funkce objeví v dalších verzích.

Odstraněna z Google Play – máme apk

Aplikace byla bohužel stažena z Google Play, naleznete ji však na oficiálních stránkách. Zde můžete apk soubor pohodlně stáhnout, k dispozici jsou vám také informace o proběhlých aktualizacích. Fildo je zajímavým bezplatným způsobem, jak si užívat méně známých i slavných interpretů v prostředí povědomém ze Spotify. Aplikace by mohla klást větší důraz na kvalitu provedení uživatelského prostředí a snažší manipulaci s vybranými písničkami.

Pozor!

Svět Androida nezodpovídá za zprostředkovaný obsah v aplikaci – v některých případech se může jednat o nelegální obsah. Stahování hudby je na vlastní nebezpečí.

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)