Nejnovější Android aplikace z Google Play #88 – výlety v Česku, fotokniha z mobilu a další

android aplikace 88 hlavni

Jaké Android aplikace si dnes představíme? Jako první to bude aplikace Czech Film Trips určená k plánování výletů do lokací známých z českých filmů. Následuje Redub pro předabování hudebních hitů ve vašem podání. Třetím tipem na aplikaci bude FotoImpuls pro jednoduchou tvorbu fotoknih a na závěr si představíme parádní selfie aplikaci BestMe Selfie Camera. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play #88.

Czech Film Trips

Máme zde aplikaci jako stvořenou pro léto. Czech Film Trips slouží k plánování výletů, ovšem ne jen tak ledajakých. Aplikace obsahuje všechny lokace, které můžete znát z českých filmů, především pak pohádek. Místa zájmu lze řadit podle vaší lokace, zadané lokace či dle konkrétních filmů. Navštívit tak můžete místa, kde se například natáčela Šíleně smutná princezna, Ať žijí duchové!, Bobule a spousta dalších známých filmů. Rozliknutím bodu zájmu si můžete prohlédnout fotografie dané lokace, uložit si ji do oblíbených, nebo se přímo odkázat do některé z vámi využívaných navigací a vydat se na výlet.

Czech Film Trips
Czech Film Trips

Redub

Aplikace Redub slouží k vytváření vtipných videí, ve kterých se zhostíte role dabéra a budete tvořit originální videa inspirovaná známými hudebními klipy a momenty. Redub po vybrání vhodného klipu spustí přední fotoaparát. Když spustíte nahrávání, automaticky v malém okénku nastartuje oficiální klip, jenž se budete snažit napodobit. U výsledných videí lze definovat pozice originálního a vámi natočeného videa, dále videím přidávat filtry a samozřejmě je také sdílet. Vytvořená videa se vám zároveň ukládají do galerie.

7d0b1367147baa09a86b54cd5a749482?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

FotoImpuls

Na našem portále jsme vám již několikrát představovali aplikaci Pohlednice Online od České pošty. Prostřednictvím chytrého telefonu jste v ní mohli vytvořit pohlednici a následně ji zaslat vašim známým. V aplikaci FotoImpuls nebudete vytvářet pohlednici, nýbrž fotoknihu. Principy však zůstávají téměř stejné – přes aplikaci lze do fotoknihy nahrát jakékoliv snímky vaší galerie, vybrat si požadovaný formát fotoknihy, její vazbu apod. Po vytvoření pouze zvolíte platební podmínky a dodací adresu a vaše fotokniha by vám měla do 3-7 dnů dorazit. Samotné vytváření fotoknihy je velmi snadné a intuitivní, za což dáváme palec nahoru. V aplikaci jsme testovali pouze vytváření a úpravu fotografií, pokud tedy někdo z vás máte zkušenost s úspěšným doručením fotoknihy, určitě nám v komentářích dejte vědět, jak jste byli spokojeni.

FotoImpuls
FotoImpuls

 BestMe Selfie Camera

BestMe Selfie Camera se prezentuje jako jedna z nejlepších aplikací pro tvorbu selfie fotografií. Našlápnuto má určitě velmi dobře, neboť obsahuje spoustu velmi kvalitních filtrů a několik dalších povedených prvků. Jedná se například o snadné ovládání změny kontrastu při focení (tažením prstu nahoru či dolů po obrazovce) a tvorbu koláží v reálném čase. Stačí si vybrat mřížku, která se vám zamlouvá a následně do ní začít pořizovat fotografie. Při focení lze využít časovače a naplánovat tak prodlevu mezi focením až o 15 vteřin. Abychom nezapomněli dodat, bez časovače v aplikaci fotíte tak, že se dotknete displeje (kdekoliv).

BestMe Selfie Camera
BestMe Selfie Camera

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)