Nejnovější Android aplikace z Google Play #56 – skvělý správce souborů, nadějný emailový klient a další

serial 56 hlavni

Jako první vás dnes čeká skvělý emailový klient WeMail. Následovat bude nový správce souborů ve stylu „Material design“ s názvem Amaze File Manager. Třetím tipem na aplikaci je nedávno představený launcher od Nokie – Z Launcher Beta. Předposledním tipem na aplikaci je Steam Sales pro sledování slevových akcí platformy Steam. V poslední aplikaci si můžete navrhnout vlastní interiér v Home Design 3D Free. To vše ve dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play 56.

hlasovat tlacitko

WeMail

WeMail je nový emailový klient, do kterého si můžete navolit schránku z Gmailu, Yahoo, Outlooku a AOL. Vývojáři aplikace se chlubí tím, že dokáže zredukovat velikost vašeho „inboxu“ o více než 50 %. K tomu má pomoct shromažďování emailů do jednotných vláken podle odesílatele. WeMail dále dokáže zobrazit všechny přílohy z vaší schránky, nebo přílohy zaslané konkrétním odesílatelem. Přímo v aplikaci také naleznete tlačítko pro rychlou hlasovou odpověď.

WeMail 1 android aplikace

WeMail - Free Email App
WeMail - Free Email App

Amaze File Manager

Jedná se o nový souborový manažer, který rozhodně musíte vyzkoušet. Amaze File Manager se nese ve stylu „Material design“ a nabízí poměrně jednoduché rozhraní. V základní nabídce můžete prostřednictvím symbolu „+“ vyvolat rozšířenou nabídku určenou k vytváření souborů, složek, a k návratu do kořenového adresáře. V nastavení tohoto správce souborů si můžete vybrat z různých barevných stylů a několika témat. Amaze File Manager dále dokáže komprimovat soubory do formátu ZIP (a také je z tohoto formátu extrahovat). Další užitečnou funkcí je zabudovaný správce aplikací pro snadnou zálohu a odinstalaci všech vašich aplikací. Amaze File Manager se v současné době nachází ve fázi beta. I tak se jedná o velmi kvalitní aplikaci.

Amaze File Manager 1

Amaze File Manager
Amaze File Manager

Z Launcher Beta

Společnost Nokia před několika dny představila svůj nový tablet N1 s předinstalovaným launcherem s názvem Z Launcher. Základem tohoto launcheru je intuitivní ovládání, rychlost a paměť. Čím více budete tento Launcher používat, tím lepší návrhy na konkrétní aplikace vám bude servírovat pod nos. Další parádní funkcí je možnost kdekoli na displeji napsat první písmeno aplikace, kterou právě hledáte. I když tento Launcher v prezentačních videích vypadá velmi nadějně, dosavadní hodnocení uživatelů z Google Play jsou zatím spíše negativní. Nesmíme ovšem zapomínat na to, že se zatím jedná o pouhou beta verzi.

Z Launcher Beta 1

Z Launcher Beta
Z Launcher Beta

Steam Sales

Jak už zřejmě název napověděl, jedná se o aplikaci, která shrnuje slevové akce na hry z platformy Steam. Čas od času lze na Steamu nakoupit opravdu levně. Z osobní zkušenosti jsem před několika měsíci kupoval skvělou logickou hru Portal 2 za zhruba 80 Kč. Takovýchto slevových akcí jsou na Steamu mraky. Tato aplikace vás proto bezesporu potěší. Po spuštění aplikace Steam Sales se vám zobrazí nejnovější slevy. Když se pak vydáte do nastavení (či filtrů), můžete si slevy seřadit podle názvu her, jejich recenzí, hodnocení, výši slevy apod. Slevy lze také filtrovat na základě herních žánrů. Pokud tedy chcete být, co se týče slev na Steamu, vždy v obraze, neváhejte Steam Sales vyzkoušet.

steam sales 1

6bb1565e6b8ab296af16b0be1339f052?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

 Home Design 3D – FREE

S aplikací Home Design 3D si můžete navrhnout vlastní interiér a vytvořit si tak představu o tom, jak by vaše projekční plány mohly vypadat ve skutečnosti. Váš finální 2D projekt můžete převést do 3D podoby, čímž získáte mnohem lepší představu o vašem návrhu. Aplikace obsahuje spoustu prvků, jenž můžete do svého plánu zahrnout. Může se jednat o nábytek, dveře, zdi a mnoho dalšího. Free verze této aplikace vám nedovolí vytvořený projekt uložit. Za plnou verzi zaplatíte zhruba 150 Kč. Ta kromě ukládání projektů také umožňuje jejich sdílení.

Home Design 3D - FREE 1

Home Design 3D
Home Design 3D

Odkazy na poslední díly seriálu „Nejnovější Android aplikace z Google Play“

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (13)