Jak vypadala unikátní akce pro příznivce mobilních technologií? (video)

Alza-Android-RoadShow-2015-Samsung-3

Prvním městem, které letos vítalo obrovskou armádu androidích přístrojů, moderních technologií i spoustu profesionálů v oboru a příznivců Androidu, se stala Praha. První zastávku jedinečné série Alza Android RoadShow 2015 již máme za sebou a stálo to opravdu za to! O tom, jak skvělá akce dopadla, jsme vás informovali v samostatném článku. Nyní vám pohled na slavnostní den všech příznivců Androidu nabízíme skrze video, které trefně shrnuje spoustu zajímavostí z Prahy. K vidění byla obrovská spousta zajímavých stánků známých výrobců a zejména pak produkty, se kterými se běžně nesetkáte. Řeč je například o virtuální realitě či autech budoucnosti. Alza Android RoadShow 2015 je zkrátka akcí, na které musíte být. :)

Alza Android RoadShow 2015 videoreport

Alza Android RoadShow 2015 videoreport

10 věcí, kterými vás Alza Android RoadShow 2015 dostane

  • unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • novinky, TOP zařízení a další vychytávky na jednom místě
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny v každém městě
  • Miss Alza Android RoadShow 2015
  • poznáte redakci SvětAndroida
  • pobavíte se s fanoušky, kteří vám skutečně rozumí

Registrujte se již nyní a ušetřete

Akce Alza Android RoadShow 2015 již odstartovala, další zastávkou je Brno 20. 6. (POZOR: ZNÁME MÍSTO KONÁNÍ). Registrace jsou již spuštěny a po vzoru minulých ročníků vás musíme upozornit, že místa se rychle plní, a proto s registrací neváhejte. Dřívějším nákupem navíc ušetříte až polovinu ceny vstupenky. Více informací o Alza Android RoadShow 2015 se dočtete v úvodním článku.

registraceHome

Partneři naší akce

Díky spolupráci s významnými partnery jsme dosáhli jedinečného programu, soutěží i novinek k osahání přímo na místě. Generálním partnerem naší akce se stává internetová jednička Alza, díky které jsme pro vás mohli připravit ten nejbohatší koktejl High-Tech technologií, které si navíc budete moci výhodně nakoupit díky účasti na naší akci. Obrovské díky patří také hlavním partnerům Belkin, Creative, Nvidia a Samsung. O další skvělou náplň akce Alza Android RoadShow 2015 se postarali i naši další partneři – Acer, Asus, GSmart, Huawei, Lenovo, Liftago, Mul-T-Lock, DreamCars a Zopo. Mediálními partnery pro letošní rok se staly Applikace, SmartMania.cz, AndroidFórum.cz, Hybrid.cz, Chip, Jízdomat, Nano Energies, Madfinger Games a MojAndroid.sk.

alza android roadshow 2015 partneři
Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)