6. ledna ukážou mobilní novinky Samsung, Sony, LG, Huawei a Asus

CES-logo

Několik výrobců mobilních zařízení naplánovalo své tiskové konference a prezentace na pondělí 6. ledna – den před začátkem prvního významného veletrhu roku 2014 CES (Consumer Electronic Show). Ten se koná tradičně v Las Vegas – v roce 2014 proběhne mezi 7. a 10. lednem.

CES 2014 se koná mezi 7. a 10. lednem CES 2014 se koná mezi 7. a 10. lednem

Pravděpodobně nejzajímavější bude prezentace Sony, od které se očekává představení vylepšené vlajkové lodi Xperia Z1s a dlouho očekávaného špičkového „mini“ telefonu Xperia Z1 mini. Je ale možné, že se dočkáme i dalších novinek.

V případě Huawei se letos čeká uvedení druhé generace chytrého telefonu Ascend Mate (první generaci výrobce představil na loňském CESu). Ve hře je také představení aktualizovaného Ascendu P6, který možná bude nazván jako Ascend P7.

V pozvánce od LG se píše o „mobilních zařízeních“, zatímco Asus v mluví o „inovaci ve všech aspektech moderního digitálního života“. V případě Samsungu očekáváme kromě představení gadgetů také tablety a netbooky.

Původní informace hovořily o tom, že by společnost LG mohla oznámit LG G2 mini a Samsung prý plánuje uvolnit v prvním čtvrtletí příštího roku čtyři nové tablety, které by taktéž mohl představit v rámci CESu. Zazněly i spekulace, že Samsung plánuje na CESu ukázat Galaxy S5, nicméně dle nejnovějších zpráv bude nová jihokorejská vlajková loď představena až v Barceloně v rámci MWC (Mobile World Congress) mezi 24. a 27. únorem.

Každopádně v týdnu po Novém roce fandy mobilní techniky čeká další svátek, a my vás pochopitelně budeme o všech představených novinkách informovat na našich stránkách.

Zdroj: Hi-Tech.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)