Program Xperia Concept končí. Nedostane jej ani nadcházející vlajkový model

xperia concept

Před několika dny se objevila zpráva, že v květnu vyjde poslední aktualizace z programu Xperia Concept pro telefon Xperia X. Původně to vypadalo, že tato služba přejde na nový vlajkový model, jak ale o víkendu Sony potvrdilo, nebude tomu tak.

Xperia Concept si dává pauzu na neurčito

V roce 2015 se spustila služba Xperia Concept, díky které mohli majitelé Sony telefonů stahovat rychlejší aktualizace. Bohužel ale model Xperia X bude na delší dobu jeden z posledních, který tuto službu využíval. Sony se rozhodlo program pozastavit a nyní je jasné, že minimálně na nový vlajkový model Xperia XZ Premium se nepodívá.

Concept Installer
Concept Installer

Jestli bude tento program pokračovat někdy v budoucnu, není zatím jasné. Nakonec ještě Sony upozorňuje, že pokud máte aktivovaný program, tak od května již nebudete dostávat ani bezpečnostní aktualizace. Doporučují přepnout zpátky na oficiální verzi softwaru, která bude bezpečnostní aktualizace dostávat mnohem déle.

Využívali jste tento speciální program od Sony?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)