TOPlist

Xiaomi uvolňuje Android 7 Nougat na Redmi Note 4

telefon redmi note 4 android 7

Majitelé telefonů Xiaomi Redmi Note 4 se dočkali, čínská společnost dnes začalo postupně uvolňovat velkou aktualizaci na Nougat, přesněji Android 7.0.

Android 7.0 bude již brzy na všech Redmi Note 4 telefonech

Dlouhou očekávaná aktualizace se začíná objevovat lidem po celém světě, na fóru hlásí Android 7 Nougat majitelé z Indie ale i třeba Řecka. Xiaomi prozatím aktualizaci uvolňuje pro menší okruh lidí, a to z toho důvodu, že jde o nightly build, který Xiaomi nazývá jako stabilní beta verzi. Jedná se ale o poslední krok před normální stabilní verzi, která se bude uvolňovat v následujících týdnech. Aktualizace má velikost 1,3GB, takže je lepší si připravit Wi-Fi, než ji stahovat přes data.

Android 7 Nougat Redmi Note 4

Zároveň s aktualizací se mění i úroveň zabezpečení Androidu, a to na červenec 2017. Kromě novinek, které se vážou přímo s Androidem 7, si také Xiaomi připravilo mnoho vlastních změn a novinek. Xiaomi Redmi Note 4 se na trh dostal tento rok, přitom ale stále běžel na Androidu 6 Marshmallow, i když byl Nougat už dávno venku. Velmi brzy by měl také tento telefon dostat aktualizaci na novou verzi MIUI 9.

[aps_product_sz id=“410700″]

Těšíte se na Android 7 Nougat na Redmi Note 4?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)