Xiaomi Redmi 4X Global: Úchvatný design a české LTE

Xiaomi Redmi 4X Global lte barvy

Komerční článek

Dříve nemyslitelné, dnes se s tím setkáváme stále častěji – chytrý telefon Xiaomi s podporou v Česku používaného LTE. Model Xiaomi Redmi 4X Global k tomu přidává skvělý design a lákavou cenu. Vybírat můžete mezi černou a zlatou variantou, záda jsou kovová, přední stranu chrání po okrajích efektně zaoblené sklo. Výsledkem je kompaktní a líbivý telefon.

Xiaomi Redmi 4X Global

Redmi 4X nepodléhá trendu zvětšování a s displejem o úhlopříčce 5 palců jej můžete pohodlně ovládat jednou rukou, palec dosáhne i do toho nejvzdálenějšího rohu. Rozlišení 1280 × 720 pixelů znamená dostatečnou jemnost, při které oko nerozeznává jednotlivé obrazové body. Výkon i výbava by ještě před pár lety stačily špičkovým vlajkovým lodím. O zabezpečení dat, aplikací a celého vašeho digitálního světa se postará na zádech umístěná čtečka otisků prstů. S operační pamětí 3 GB RAM a úložištěm o kapacitě 32 GB stojí Xiaomi Redmi 4X Global 4 990 Kč a koupíte je exkluzivně v obchodech:

Závěrem dva tipy na alternativy s CZ LTE. Chcete větší displej? Podívejte se na Xiaomi Redmi Note 4 Global. Chcete nižší cenu? Pak se vám bude líbit Xiaomi Redmi 4A Global. Xiaomi Redmi 4X Global lte cena

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)