TOPlist

Xiaomi Mi7 na prvních detailech. Novinka by měla dostat větší baterii

xiaomi mi7 spekulace

Xiaomi původně v prosinci prozradilo, že Xiaomi Mi7 se představí na veletrhu MWC. Nakonec se odhalení posunulo a na blížícím se veletrhu bychom měli spíše vidět vylepšený model Xiaomi Mi Mix 2. I díky tomu jsme zatím nemohli vidět tolik spekulací a úniků k vlajkové lodi Mi7. Dnes se to ale změnilo a můžeme vidět první detaily ohledně parametrů.

Xiaomi Mi7 by měl mít baterii o kapacitě 4 480 mAh a 8GB RAM

Na novém screenshotu můžeme vidět několik parametrů. Už delší domu víme, že Xiaomi Mi7 bude mít procesor Snapdragon 845, což bylo oficiálně oznámeno dříve. Dále by měl mít 8 GB RAM a 4 480 mAh kapacitu baterie. To je výrazný posun oproti Mi6, který má 4/6 GB RAM a 3 350 mAh baterii.

xiaomi mi7 specifikace

Displej by měl mít velikost 5,6″ a FullHD+ rozlišení, což znamená, že i tento telefon bude mít minimální rámečky, jako většina vlajkových modelů z posledních měsíců. Úložiště má mít 128 GB. Chybět by neměl ani duální fotoaparát s dvakrát 16 MPx.

Líbil by se vám nový vlajkový model Xiaomi s těmito parametry?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)