Xiaomi Mi Max 3 v prvních detailech: 5 500 mAh baterie a 7 palců velký displej

xiaomi mi max 3 phablet

Na internet se dostaly první informace k Xiaomi Mi Max 3. Pokud se spekulace potvrdí, tak by se mohlo jednat o hodně netradiční zařízení, a to třeba tím, že má mít 7 palců velký displej.

Phablet Xiaomi Mi Max 3 by měl mít také bezdrátové nabíjení

Kromě velkého displeje s poměrem stran 18:9, by také kapacita baterie měla být nadprůměrná. Obdržet by měl Mi Max 3 baterii s kapacitou 5 500 mAh. Aby toho nebylo málo, tak by se měl telefon dát nabíjet bezdrátově. Po výkonnostní stránce by se mělo jednat o telefon střední třídy.

xiaomi mi max 3 spekulace

Použitým procesorem by měl být Snapdragon 635 nebo Snapdragon 660. Doplní jej 3/4 GB RAM a 64/128 GB úložiště s podporou microSD karet. Podrobnosti o fotoaparátu jsou prozatím nejasné, ale spekuluje se nad tím, že Xiaomi použije duální fotoaparát jako u většiny modelů z poslední doby. Na přední straně bude selfie kamera a také by se zde měl objevit skener oční duhovky. Chybět by ale neměla ani čtečka otisků prstů na zádech.

Rovnou z krabice by měl telefon běžet na Androidu 8.1 Oreo, cenově by se tento telefon mohl pohybovat kolem částky 7 tisíc Kč. Představení se očekává někdy na pomezí jara a léta.

Dokážete si představit používání telefonu s velikostí displeje 7 palců, nebo už je to podle vás hodně?

Zdroj: androidaurhority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)