Menu

Xiaomi Mi Air Purifier – i vzduch lze čistit chytře (preview)

Čínská společnost Xiaomi představila ke konci loňského roku sadu příslušenství, mezi kterým nechybí ani čistička vzduchu ovládaná mobilním telefonem. Tento nesmírně zajímavý produkt jsme v redakci vyzkoušeli, pojďte se na něj s námi podívat detailněji.

Obsah

Vzhled a dílenské zpracování

Do redakce nám dorazila možná vůbec největší krabice s příslušenstvím, se kterou jsme se kdy setkali. Uvnitř jsme ovšem nalezli pouze samotný přístroj, napájecí kabel a jakýsi manuál v čínštině. Zařízení Xiaomi Mi Air Purifier je vskutku obrovské, na výšku měří úctyhodných 74 centimetrů, takže se v domě rozhodně nepřehlédne. Základna má přitom podobné rozměry jako list papíru o formátu A4. Většina nezasvěcených na první pohled možná ani nepozná, že se jedná o čističku vzduchu. Celá konstrukce je z plastu a váží okolo 8 kilogramů.

Xiaomi Mi Air Purifier - konstrukce

Mezi nejdůležitější části patří ventilátor na horní straně zařízení, kde sídlí rovněž tlačítko napájení. Tím lze Xiaomi Mi Air Purifier nejen aktivovat, ale rovněž přepínat mezi režimy rychlostí (auto, noční režim, maximální rychlost). Po sundání zadního krytu se dostáváme k filtru, který lze velmi snadno vyměnit. Součástí balení je i napájecí kabel, který lze v případě potřeby zakoupit v libovolném elektru, jedná se totiž o klasický napájecí trojlístek.

Xiaomi Mi Air Purifier - ventilátor

Xiaomi Mi Air Purifier - sundaný zadní kryt

 

Konektivita a aplikace

Xiaomi Mi Air Purifier zvládne čistit vzduch, aniž byste museli zařízení připojovat k telefonu. Při takovém používání by ovšem nemělo smysl chytrou čističku vůbec pořizovat, proto jsme vyzkoušeli mobilní aplikaci a ovládání čističky na dálku. Nejprve je nutné stáhnout do telefonu aplikaci Mi Home (anglická verze ke stažení zde). Úvodní spárování proběhlo v pořádku, aplikace nás sama upozornila, že bylo nalezeno nové zařízení a stačilo pouze zadat Xiaomi účet a vybrat Wi-Fi síť, ke které se čistička připojí. Prostředí aplikace se nese v podobném a jednoduchém duchu jako ostatní aplikace od Xiaomi.

A co nám aplikace vlastně umožní? Především sledovat kvalitu vzduchu, stav filtru a dálkově ovládat výkon čističky. Ten lze ponechat na automatickém režimu, případně zvolit maximální výkon či noční režim. Běh čističky lze rovněž pomocí aplikace plánovat, to se hodí zejména v případě, že máte čističku umístěnou v ložnici a i přes tichý noční režim dáváte přednost vypnutému stavu.

Čistění vzduchu

V automatickém režimu v naší redakci vydávala čistička jen mírný šelest, který jsme po krátké chvíli přestali úplně vnímat. Na maximální výkon je ovšem hlasitost zvuku vysoká, ale v běžných podmínkách asi nebude nutné tento režim používat. Xiaomi se chlubí tím, že čistička Xiaomi Mi Air Purifier dosahuje hodnoty CADR (dodávaného množství čistého vzduchu) 406 m3/h a je určena do prostor o velikosti až 48 m2.  Xiaomi Mi Air Purifier disponuje třívrstvým HEPA filtrem, který je schopen odstranit až 99,99 % částic o velikosti pod 2,5 μm. Ten je nutné přibližně každých 3-6 měsíců měnit.

Jelikož v redakci nedisponujeme žádnou jinou běžnou čističkou a nikdo z nás z redakce není na čistění vzduchu expert, nemohli jsme účinnost čištění vzduchu posoudit. Z z toho důvodu označujeme tento článek jako preview a ne recenzí.

Xiaomi Mi Air Purifier - čištění vzduchu a filtr

Kdy, kde a za kolik?

V oficiálním obchodu lze Xiaomi Mi Air Purifier zakoupit za 899 čínských jüanů, tedy přibližně 3 600 Kč bez DPH. To je jistě lákavá nabídka, která má ovšem háček – jako český zákazník si z toho obchodu objednat nemůžete. Musíte se tak obrátit na jiné čínské obchody, kde je cena pochopitelně vyšší, navíc je nutné připočíst rovněž cenu za poštovné, které je v případě takto velkého zboží vysoké. Reálně se tak rázem dostáváme na cenu okolo 9 tisíc korun, což už tak lákavé zdaleka není. Na českém trhu se prozatím čistička Xiaomi Mi Air Purifier neprodává. Dokupovat samozřejmě musíme i filtr, který vyjde i s poštovným na částku cca 1900 Kč, což také není rozhodně málo.

Katalog Android zařízení

Katalog Android zařízení

Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání...

Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.

Resumé

Xiaomi Mi Air Purifier je přesně ten typ zařízení, které vypadá na prezentacích i ve skutečnosti velmi zajímavě, přesto si jej téměř nikdo z nás nepořídí. Důvodem je nejen vyšší cena a problematická doprava do České republiky, ale i samotné použití. Jsme přesvědčeni, že chytrá čistička úplně nutně nepotřebuje ovládání skrze mobilní telefon a bohužel za cenu, kterou lze dovést do našich končin, se tato čistička úplně nevyplatí. Draze totiž vyjde nejen samotný přístroj, ale i filtry, které je nutné každých 3-6 měsíců měnit.

Zařízení jako takové funguje výborně, bohužel jsme jej nemohli porovnat s jinými čističkami na trhu. Pokud ale Xiaomi Mi Air Purifier splňuje údaje, které udává výrobce, jedná se na domácím trhu o opravdu zajímavý přístroj, který opět sází na velmi nízkou cenu.

Klady

+ Možnost ovládání mobilním telefonem
+ Vysoká účinnost
+ Tichý chod

Zápory

– Vyšší cena na českém trhu
– Špatná dostupnost na českém trhu
– Aplikace pouze v angličtině, chybí na Google Play

Za zapůjčení děkujeme společnosti MIUI Czech & Slovak.

 

Komentáře

7lk

z aplikace
24.5.2015 7:15
Hanz

Hanz

24.5.2015 9:34

Proboha, jestli tak tu Čínu milujete, odstěhujte se tam. Co otevřu tenhle web tak to je samá “super” vychytávka, nebo nějaký “kvalitní” mobil čínské značky :D Někdo si to koupí s tím jaký neudělal dobrý kup a po roce se mu to akorát rozsype :D

zvady

zvady

z aplikace
24.5.2015 9:46

Hans : podivej sa doma kolem sebe co všechno máš z Číny a pak zistíš ze v Číne už bydlis, oblikas se, koukas na jejich TV a v kapse nosis mobil s jejich komponentu. Jedine leky jsou z Indie a Turecka :)

Imrich

Imrich

24.5.2015 9:57

To si je skutocne niekto ochotny kupit takyto nezmysel – domacu cisticku vzduchu? Ved kazdemu aspon trochu rozumne mysliacemu cloveku musi byt jasne, ze to je prakticky nefungujuca hracka.

DSGGE

DSGGE

24.5.2015 10:07

Imrich no já nevím ale třeba já mám problém s prachem v místnosti, ať utírám prach jak hodně chci pořád mi lítá ve vzduchu plno prachových částic…

anonymouse8-)

anonymouse8-)

24.5.2015 10:09

to DSGGE: na prach je lepší elektrostatická čistička vzduchu

Hanz

Hanz

24.5.2015 10:27

Zvady: Jasně, ale tak co se mobilů týče, Čína mohla zůstat u dělání komponentů pro značky, které mobily umí dělat. Místo toho začali vykrádat patenty kde se dá a ještě jim to nejde :D Uvítal bych více novinek co se týče SONY, HTC, Samsung, LG atd. Než číst o tom, že zlodějská Xiaomi začala fušovat i do čističek vzduchu :D Všude vidím, jak si lidi objednávají skvělé mobily a drobné elektro z Číny a pak jen nadávají, jak jim věčně něco nefunguje. Hlavně jsem ještě neslyšel větu: No ty vole ty máš Xiaomi…..to je super mobil! :D

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 11:17

Mam honor 6 coz je cina a nemohu si stezovat, a spouste mych znamych jsem doporucoval par mobilu dle meho nejlepsi pomer cena/vykon a Ti znamy jsou naprosto spokojeni. Nevim co proti cine kdo ma, ale cina uz neni cina pred 5 rokama… Nejak nevim co by mi dala oproti memu honoru 6 treba Galaxy S5 a pritom byla o 4 tisice drazsi:-) to jsem si za ty 4 tisice koupil velkou microSD kartu, ochrane sklo, kryt, kvalitni sluchatka a ja nevim co jeste:-)

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 11:20

Ten kdo hazi vsechny “ciny” do jednoho pytle se v mobilech proste vubec neorientuje, a je plny predsudku a je to samsung ovce atp… Nemam nic proti samsungum, lg apod.

Zdeminem

zdeminem 0

24.5.2015 11:24

Hanz: ty budeš hodně omezený člověk… :) Jen pro tvou představu – obyčejný Xiaomi Mi3 strčí do kapsy 95% současné produkce a v cenové hladině do 8000 nemá konkurenci. A jestli potřeuješ aby ti chválili “super mobil” a kvůli tomu máš některou z “renomovaných” značek, tak to se netěším, až si budeš po dokončení školy kupovat první auto :D

MrK

MrK

24.5.2015 11:47

Já mám od Xiaomi mobil (Mi3), přítelkyně taky(Redmi 1S), MiPad..mám jejich Routr/NAS a planuju si od nich koupit další věci co se týče produktu “chytre domácnosti” Protože a opravte me jestli se pletu není jiná firma na trhu která by mela tolik produktu propojených do jednoho systému..Za me xiaomi rozhodne firma,která ví co dělá a ma nějakou reálnou vizi dopředu..Kupte si telefon od xiaomi za 4000,- a kupte si Samsung za 4000,- porovnejte a pak můžete něco namitat;-)

Imrich

Imrich

24.5.2015 11:47

DSGGE: cisticka vzduchu pre domácnosť je prakticky nezmysel. Funkčná je len v uzavretom prostredí bez ľudí a zvierat. V ,momente ako otvorite okná alebo dvere, resp. vstúpite do miestnosti, tak sa priestor velmi rychle opäť zaplni casticami a žiadnou cistickou tomu nezabranite.

Hanz

Hanz

24.5.2015 12:12

Zdenimen: To si radši koupím G3 nebo S5 za 10,5k :D Mobilem hodně fotím a Xiaomi dělá fotky hrozné. Nepotřebuji aby mi mobil někdo chválil, ale je rozdíl když vytahuješ z kapsy MI nebo třeba Sony :D Tak samo jako jezdit ve Fiatu a jezdit ve Wolksvagenu :D Nejlepší auto si nekoupíš tam to jsou pořádné sumy, ale co se týče mobilu, v tomhle není zase tak těžké dopřát si něco co patři mezi nejlepší ;) S tou omezeností, jak už jsem několikrát psal Xiaomi jsem měl a zklamalo mě, pořádný mobil udělat neumí a vše co můžou nabídnout je tak max cena :D Nikomu to neberu, klidně si to kupujte, mě jsou vaše mobily vy víte kde ;) Šlo mi o to, že tohle je svět Androida a ne svět čínské elektroniky jak to poslední dobou vypadá :D Přijde mi jako by redakce dostávala od Xiaomi štědré dary :D

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 12:56

Hanz; vidis a to ja bych tech 10 tisic za samsung vzivote nedal, co Ti nabidne vic oproti Honoru 6, mi3 atp? Vubec nic, jo vlastne super ctecku otisku:-D

anonymouse8-)

anonymouse8-)

24.5.2015 13:19

mi3 je bez EU frekvenci LTE predrazeny krap

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 13:23

V dobe kdy mi3 byl uveden nebyl pro xiaomi klicovy trh eu:-) coz neni ani ted:-D

Imrich

Imrich

24.5.2015 13:42

BullitStar: Iste, ono sa to vyraba a nasadzuje nizka cena, ked sa neplati za patenty, resp. reverzne inzinierstvo je zakladny nastroj vyvoja a beru sa statne dotacie. To je aj dovod, preco cinske firmy len tan neexpanduju na zahranicne trhy v EU, US a Japonsku. Mnoho cinskych firiem dostava stedre statne dotacie (napr. Huawei je typicka uzkazka statom dotovaneho molocha postaveneho na komplet kradnutych technologiach /Cisco/). Ked bude mat Xiaomi oficialny predaj smartfonov v EU, tak sa ma zmysel bavit o ich realnej konkurencie schopnosti a bude mozne porovnavat ceny a parametre s produkciou standardnych vyrobcov (HTC, Samsung, Sony).

DeeJay Snoopy77

DeeJay Snoopy77

24.5.2015 13:47

Ahojte tiež mám Xiaomi Mi3+MiPad a som maximálne spokojný s touto značkou a v buducnosti si plánujem kupit dalšie výrobky zn.Xiaomi odporučam Všetkým ale kupujte priamo z Číny ak chcete ušetrit peniaze lebo český a europský dovozcovia chcu iba na Vás zarobit,Xiaomi odporučam Všetkým.

Falkon Nightsdale

Falkon Nightsdale

24.5.2015 14:54

Mam od Xiaomi externi baterii – 10400 mAh a maximalni spokojenost s funkci i dilenskym zpracovanim. Bracha si ted od nich poridil MiBand a taky je maximalne spokojen. Ten si chci tedy poridit take – kvuli udajne super rannimu buzeni, ktere budi inteligentne v melke fazi spanku a nejde prechytracit.

Co mi imponuje, to je predevsim “rozsiritelna jednoduchost” a minimum kchůl pikačovin, ktere ruzni vyrobci cpou do mobilu, aby umely, sice mizerne, ale “vsechno”..

Skoda, ze Xiaomi nema i treba nejaky kompaktnejsi mobil – mensi nez me S4mini (nejmensi vykonny mobil na trhu), ktere je pro mne ponekud neprakticky velke..

Hanz

Hanz

24.5.2015 15:06

Bullitstar: lepší fotky LTE a spoustu dalších věcí :-D taky jak G3 tak S5 jsou pěkné mobily což se o MI3 říct nedá, ale to je otázka vkusu. Ale ještě jednou to tu napíšu, nikomu neberu to že si kupuje Xiaomi. Osobně si radši příplatím, než abych pak brečel že mi něco chybí, nebo že něco mohlo být lepší.

FAKTUZMETEDZACINATEULTRASTVAT

24.5.2015 15:07

Koupit si takovou či jakoukoliv obdobnou čističku vzduchu může jen naprostý hlupák. Pokud někdo opravdu potřebuje čistit vzduch, ať si pořídí Ionizair. Hluk je téměř nulový, náklady také nepatrné, údržba oproti tomu v recenzi a jim podobným v podstatě téměř žádná a hlavně, vytváří to něco, o čem si tyhle čističky nemůžou ani zdát. Čerstvý vzduch …

FAKTUZMETEDZACINATEULTRASTVAT

24.5.2015 15:10

Pro lidi co by opravdu chtěli něco účinného a né kravinu za pár tisíc … mrkněte např. zde. Dají se koupit i větší, např. do obývacích pokojů. Menší nedoporučuji, je to zbytečné.
http://cisticky-vzduchu-a-zvlhcovace.heureka.cz/conrad-ionizair-p4620/

ps: Pokud o tom nic nevíte, zeptejte se svého lékaře. Rozeberte s ním vše, od čističek vzduchu po zvlhčovače a zjistíte, že tohle jediné má smysl.

FAKTUZMETEDZACINATEULTRASTVAT

24.5.2015 15:11

Dal bych Vám sem odkaz, ale redakce by mě opět zabanovala, protože bych doporučil zařízení co není z číny, je lékařsky ověřené, běžně dostupné a hlavně, stojí 1/4 ceny té recenzované blbosti.

Zdeminem

zdeminem 0

24.5.2015 15:56

Hanz: ” Nepotřebuji aby mi mobil někdo chválil, ale je rozdíl když vytahuješ z kapsy MI nebo třeba Sony :D ” – to mluví za vše, jsi dítě co potřebuje dělat haura – já mám telefon na každodenní využití.
BTW fotky z G3 jsou hezčí? :-O upaluj k lékaři na oční a vem to přes psychiatrii ;-) Jo a asi tam strávíš víc jak dvě hoďky, tak si nezapomeň nabíječku :D :D

Pavel

Pavel

z aplikace
24.5.2015 16:03

Jo, a chcípneme na přílišnou čistotu.
Za chvíli vyjdem ven z baráku, spadne na nás smítko prachu a chcípnem na místě.
Ne nadarmo se říká: “Čistota půl zdraví, špína celé.”.

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 16:05

Hanz; ty hlavne potrebujes mit v kapse vlajkovou lod a to nejlepe samsungu, protoze je to proste cool. Ja mam honor 6 a nic mi na nem nevadi a plne mi dostacuje! Nevim proc bych si tenkrat mel priplacet nejakejch 4-5 tisic za samsung s5, ktery by mi nedal nic navic, co bych potreboval!

BullitStar

BullitStar

24.5.2015 16:14

Hanz, jinak nesrovnavej mi3 a lg g3, mi3 sezenes za 6-7 tisic a to asi lg g3 ne:-)

jiří myšička

jiří myšička

24.5.2015 17:11

Tak v prvním řádku je potřeba se zamyslet odkud zařízení pochází a komu je určeno. Myslíte, že je to určené pro vás? Aha a proto se tu ani nedá normálně koupit? Jeďte se do číny podívat (ano, byl jsem tam). Např o městě Tian-Jin se říká, že je to jedno z mála měst, kde lze ochutnat vzduch. Skutečně vzduch v čínských městech je tragédie a to jsem nebyl v těch nejhorších oblastech. A proto Xiaomi dělá čističku vzduchu. Protože když se nad tím místo hejterství, nebo hrdinství tady v diskuzi zamyslíte, dává to hluboký smysl. Btw např Samsung v číně nabízí uplně stejnou čističku a kupodivu je rovněž nabízena v shopu s mobilními telefony. Takže takhle to je.

Hanz

Hanz

24.5.2015 17:36

Zdenimen: Podívej, já taky využívám mobil denně jak ve škole tak v práci a jelikož mě to baví, rozhodl jsem se nešetřit. To že já si vzal mobil za 20k a ty za 10k nebo za kolik to je prostě volba každého z nás a taky ti tu po tobě nevyjíždím že nemáš na pořádný mobil. Je to tvoje volba a tvoje věc. Hlavně mi tu pls netvrď že tvoje MIčko je nejlepší mobil a já jsem debil protože jsem si koupil mobil dražší :D Takže MI3 má lepší fotky než G3? Nvm kdo tu více potřebuje lékaře…..
BullitStar: Kupoval jsem šedivky takže ty ceny nebyly až tak brutální. Mladá minulý rok kupovala S5 za 12k. Jinak na honor nic neříkám to je zrovna výjimka, docela slušné mobily (třeba 3c, skvělý levný dualsim). A fakt nikomu neberu kdo si co kupuje za mobily ale opravdu je rozdíl mezi mobilem za 8k a za 14k, Kdyby jsi si vzal i tu s5 a týden ji měl v rukou uznáš, že ten mobil je oproti honoru 6 jiná třída. Ta cenová propast tam není jen for fun, něco je značka ale to opravdu není všechno. Pokud ti však stačí honor 6 je pro tebe zbytečné vrážet tisíce do s5. MI3 a G3 nesrovnávám jen jsem podotknul, že g3 se dá koupit už docela levně a mobil je to už výborný. Srovnával to tam až kolega a ještě blbě protože tvrdit že MI3 má lepší fotky jak G3 je fakt blbost :D

Hanz

Hanz

24.5.2015 17:53

Jiří Myšička: Ale tak musíš uznat, že redakce SA je trochu zatížená na Xiaomi. Xiaomi si prdne a tady o tom mají hned článek. Když už chtějí recenzovat čističky vzduchu, tak už by tam alespoň mohli hodit srovnání s konkurencí. Každopádně jak dobrou a objektivní recenzi na čističku vzduchu může napsat někdo, kdo se zajímá o mobily a tohle byla nejspíš jeho první čistička kterou viděl naživo (jen tipuji, jestli má autor už více zkušeností s čističkami, tak se za tuhle poznámku omlouvám).

Shark.jd

Jan Dolejšexternista 19

z aplikace
24.5.2015 20:47

Hanz
Děkujeme za komentář. Někteří nás nařkli, že píšeme jen o Samsungu, jiní, že pouze i čínských telefonech a nyní Vy, že máme v lásce Xiaomi. Není to spíše tím, že nemáte Xiaomi v lásce? Snažíme se Vás informovat o všem důležitém bez ohledu na značku či společnost.

Celý tento článek je nazván jako Preview a ne recenze přesně z důvodů, které jste uvedl. Chtěli jsme jen čtenářům přinést detailnější pohled na toto exotické zařízení. :)

Joel

Joel

24.5.2015 21:57

Tak jsem si po přečtení komentářů řekl, že se podělím o své zkušenosti(s čističkou níže)..:D
Mám od Xiaomi už dva roky Mi2(tehdy za ty prachy top model :P), MIUI už sem měl i dlouho před Xiaomi, proto tam teď mám CM12, což teda telefon také velmi oživilo a jsem až neuvěřitelně spokojený s plynulostí a spolehlivostí, ale hlavně ten HW je skoro nezničitelný a to ať zkusí výrobci jako Samsung, nebo Apple! Kolikrát to doslova letělo vzduchem a dopadlo na beton, rohy nejspíš prostě náraz absorbují a nic tomu není, žádný pavouk :D Takže z tohohle pohledu spokojenost..A znám víc lidí s Xiaomi a žádný si nestěžuje ;)
Jinak jsem asi jeden z mála lidí, který čističku “risknul” ;) Proč? Protože v novém bytě se prach sbíral nehoráznou rychlostí a nebavilo mě to furt vysávat, ale hlavně jsem měl furt rudý oči, rýmu, jakmile sem jel ale na víkend domů, po dnu příznaky zmizeli ;) U alergologa sem nikdy nebyl, obvoďák mi dal Xyzal..:D Tak sem to vyřešil po svém, chtěl jsem něco s filtrem, ty ionizátory pouze prach na sebe lepí, člověk to musí furt čistit, menší částice nutně “nepodrží”, věděcké články se na to taky moc netváří, vytváří často ozón, což filtr dělat nebude-prostě HEPA je HEPA..:) Jinak ceny v článku sou těžce přehnaný ;) Viz Xiaomiforsale..Parametrama je tohle za tu cenu furt fakt solidní čistička a hlavně to neni jenom hnusná krabice, vlastně vypadá fakt dobře :D Co se týče čištění, filtru podle aplikace zbývá 65%, mám jí necelé 3 měsíce, hned po zapnutí hodnota PM 2.5 částic klesla na cca 27µ/m3, většinou to kolísá tak do 31, to že to funguje se dá dokázat docela jednoduše-stačí vysávat :D Vysavač nemá moc dobrý filtr, tzn menší částice to zase fouká do okolí a tak to čistička po chvilce detekuje -> hodnota částic se zvýší.. V takovém případě automaticky začne aktivněji pracovat a po chvilce se to zase ustálí..Jinak to mám zaplý skoro furt, takže to je docela konstantní..Další plus je, že v místnosti vzduch více cirkuluje, je to vlastně docela příjemný a i ten lehký šum nijak neruší. Moje shrnutí je, že to určitě není nutnost, možná v Ostravě už jo, ale pro někoho to nemusí být vyhozené peníze, zpracování je super, údržba jednou za 3-6 měsíců je taky bez debat a filtr se taky dá sehnat levněji, než píšou ;) Většinou sou totiž filtry do čističek relativně drahý, Xiaomi chtělo nabídnout jak levnou chytrou čističku, tak levější filtry..

Hanz

Hanz

25.5.2015 8:56

Jan Dolejš: Je mi jasné, že všem se člověk nezavděčí :D Já tady píšu spíš ze srandy. Sem tam zde někdo vyblije blbost typu MI3 dělá lepší fotky než G3 a to mi vylepší den :D

Lojza

Lojza

26.5.2015 15:07

Hansi, to jiz neobkecas, si hater a konec.

Michal

Michal

7.6.2015 15:33

Nevíte jakou má spotřebu elek. energie?

Pavel

Pavel

23.6.2015 14:20

Dobrý den, našel jsem ji na http://www.xiaomiobchod.cz

RSS (komentáře k článku)