TOPlist

Xiaomi Amazfit Watch: Hodinky od Xiaomi konečně představeny

Xiaomi Amazfit watch

Čínský gigant Xiaomi uvedl společně se svou dceřinou společností Huami své první chytré hodinky Xiaomi Amazfit Watch. Stejně jako fittnes náramek Amazfit jsou hodinky vyrobeny z odolné keramiky. Tím ale veškerá podobnost končí. Zatímco náramek působí luxusním dojmem, tak hodinky mají sportovnější design.

Xiaomi Amazfit Watch: GPS a výdrž až 11 dnů

Hodinky Xiaomi Amazfit Watch jsou odolné dle normy IP67 a mají 1,34palcový displej s rozlišením 320 x 300 pixelů. O chod se stará 1,2 GHz procesor za asistence 512 MB RAM a 4 GB interní paměti. Na zadní straně je senzor pro měření tepové frekvence, který zvládá i kontinuální měření. Hodinky, jako první na světě, využívají GPS čip vyrobený 28 nm technologií. Kapacita baterie je 280 mAh a Xiaomi uvádí výdrž až 11 dnů. Se zapnutým GPS se hodinky odmlčí zhruba po 35 hodinách. Řemínek má rozteč 22 mm a lze jej snadno vyměnit za jiný o stejné šířce.

Xiaomi Amazfit watch Xiaomi Amazfit watch

 

Hodinky Xiaomi Amazfit Watch se dnes začínají prodávat v Číně za zhruba 120$ (2 900 Kč). K nám se pravděpodobně oficiální cestou nedostanou, ale půjde je jistě koupit u přeprodejců.

Zdroj: miui.com, phonearena.com, mydrivers.com

Martin Svozil
O Autorovi - Martin Svozil

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)