TOPlist

Windows 10 Launcher: Udělejte z Androida Lumii – ale jen na oko

android lumia windows 10

Líbí se vám rozhraní nového Windows 10 pro mobilní telefony? Nespornou výhodou Android zařízení jsou nepřeberné možnosti úprav a kustomizace, ať už prostřednictvím samotného nastavení nebo aplikací. Ačkoli aplikace Windows 10 Launcher zázračně nepřemění celý software na opravdový Windows 10, rozhodně nabídne zajímavé a funkční odlišení od klasických Android launcherů.

Windows 10 na oko

Nemáme v úmyslu odradit vás od používání Androidu a navnadit na nový Windows 10 – právě naopak. Launchery jsou od prvopočátků důležitou součástí oblíbeného systému a dokáží během několika chvil vytvořit zcela nové a neokoukané prostředí spolu s užitečnými funkcemi.

Svižný Windows 10 Launcher je potřeba brát s rezervou

Díky aplikaci Windows 10 Launcher můžete svůj telefon snadno obohatit o nové rozhraní s typickými dlaždičkami. Praktické čtverce a obdélníky můžete upravovat a přiřazovat jim libovolné aplikace ke spuštění. Vše funguje svižně a bez zbytečného nastavování hned v úvodu.

Jedná se hlavně o vzhled

Zkušení uživatelé si mohou všimnout, že dlaždice nejsou aktivní jako u opravdového Windows – launcher je potřeba brát s rezervou, jedná se pouze o vzhledovou kopii. Měnit lze jak samotné dlaždičky, tak pozadí. Seznam všech aplikací se skrývá pod Windows ikonkou a při jeho otevření se zobrazí pouze postranní panel s veškerým nainstalovaným obsahem, nikoli plnohodnotné menu.

Bez reklam za peníze

Mezi uživateli si však launcher stojí velmi dobře a rychlé rozhraní i netradiční vzhled si v Google Play našlo své místo. Poněkud obtěžující jsou pouze občasné reklamy při vracení se na domácí obrazovku, což lze vyřešit koupí plné verze za 31 korun. Vyzkoušíte „Windows 10“?

Win 11 Launcher
Win 11 Launcher

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (17)