TOPlist

Zooper Widget: Získejte TOP widgety díky jediné aplikaci

zooper widgety náhled aplikace

Jste widgetoví fajnšmekři a rádi vytváříte vlastní widgety pokud možno omezené jen vaší vlastní kreativitou? Máme pro vás aplikaci. Záleží vám na stylovém provedení domácí obrazovky telefonu, nechcete se však probírat složitým nastavením? Také pro vás máme aplikaci. V obou případech se jedná o Zooper Widget, který zkrášlí plochu každému androiďákovi.

Vyzrajte na widgety se Zooper Widget

Aplikace Zooper Widget nebude pro spoustu uživatelů novinkou – povedený nástroj pro tvoření a vkládání widgetů připomíná starý známý UCCW. Rozdíl kromě lepšího hodnocení ve prospěch Zooper Widget podtrhuje i jednodušší manipulace a novější, modernější balíčky dostupných designů ke stažení.

Zooper Widget je užitečný nástroj pro tvorbu widgetů, ve kterém se vyřádí každý widgetový maniak. Přehledné rozhraní obsahuje velké množství funkcí a možností, jak si vytvořit widget přesně na míru. Okleštěná verze aplikace sice neumožňuje ukládání, své widgety si však užijete aspoň do smazání ze své vlastní obrazovky. Kromě toho obsahuje bezplatná verze sama o sobě balík relativně povedeně vypadajících widgetů, které lze použít. Proč investovat do placené verze?

unnamed-2
Zooper Widget
Zooper Widget

Tisíce widgetů ke stažení, tvořit můžete další

Důvodem k poněkud vyšší investici do PRO verze aplikace (88 korun) je zásoba widgetových balíčků Zooper nadšenců ke stažení. Ty sice s bezplatnou aplikací stáhnout můžete, nelze je však na plochu nasadit. A to je funkce, která vám opravdu bude chybět! Zástup bezplatných balíčků se všemožnými i nemožnými widgety je totiž nekonečný, a jedná se o pěknou designovou podívanou.

Zooper Widget Pro
Zooper Widget Pro

Jak aplikovat widget ze staženého balíčku?

Po zakoupení plné verze Zooper Widget je aplikování widgetu či widgetů z balíčku triviální a vyčarovat unikátní vzhled domácí obrazovky zvládne i nezkušený uživatel. Pro vložení widgetu na hlavní obrazovku z balíčku je potřeba následující:

  • Stažená plná verze aplikace Zooper Widget Pro.
  • Libovolný stažený balíček widgetů z Google Play.

Aplikace je v češtině, pokyny jsou tedy jasné a srozumitelné.

  • Z hlavní obrazovky vložte libovolnou velikost widgetu.
  • Widget je prozatím prázdný, je potřeba na něj kliknout a dostat se tak do menu aplikace.
  • Zde můžete zvolit tvorbu vlastního widgetu, nastavit widget obsažený v aplikaci nebo na konci seznamu vybrat právě stažený balíček již hotových widgetů.
  • My jsme si vybrali balík s názvem Europa, který obsahuje kromě stylových hodin i widgety vyhledávací lišty.
  • Kliknutím na vybraný design můžete widget ještě trochu vytunit – doporučujeme navolit zkratku aplikace, do které se chcete po kliknutí na aktivní widget dostat. Měnit lze i další parametry.
  • Po stisknutí tlačítka Domů se na ploše objeví požadovaný widget.

Proč se nám Zooper líbí?

Oceňujeme zejména kreativitu a jednoduchost použití nástrojů. Aplikace sedne na míru každému uživateli – ať už se jedná o hračičku nebo člověka bez zkušeností, který chce mít zkrátka funkční a stylovou plochu telefonu bez námahy. Balíčky widgetů v Google Play nabízejí pestrou a netradiční paletu výběru, která je po designové stránce velmi moderní a nadčasová.

Tipy na balíčky Zooper Widget Pro zdarma

V Google Play je k dispozici velké množství placených i bezplatných balíčků – stačí zadat do vyhledávání Zooper a můžete vybírat. Vybrali jsme pro vás do začátku hned několik vyzkoušených balíčků zdarma:

Europa Zooper
Europa Zooper
RL Zooper collection
RL Zooper collection
Ocea Zooper
Ocea Zooper
MIN for Zooper pro
MIN for Zooper pro
Marshllow Zooper
Marshllow Zooper
Unity Widgets
Unity Widgets

Znáte Zooper Widget? Dáváte přednost UCCW, nebo právě Zooperu?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)