Telefon Nokia 8 vyjde již brzy ve vylepšené verzi

nokia 8 vylepsena verze

Nokia je v České republice velice oblíbená značka, většina z nás někdy vlastnila mobilní telefon této značky. Poslední rok se o vzkříšení této slavné značky snaží společnost HMD Global, která představila už čtyři chytré telefony, mezi nimi i telefon Nokia 8. Ten je považovaný za vlajkový model. Nyní byla oznámena vylepšená verze tohoto telefonu.

Telefon Nokia 8 dostane více RAM a větší úložiště

I když se Nokia 8 u nás stále oficiálně neprodává, v sousedním Německu už se mluví o nové verzi. Společnost HMD Global potvrdila, že chystají novou prémiovějsi verzi telefonu Nokia 8. Ta bude úplně stejná jako „klasická“ Nokia 8. Rozdíl je v tom, že nový model bude mít 6 GB RAM a 128 GB vnitřní paměti. Základní model je dostupný „pouze“ ve variantě se 4 GB RAM a 64 GB úložištěm.

smartphone Nokia 8 barvy dualni fotoaparat

V sousedním Německu se tato nová varianta začne prodávat 20. října, a to pouze v tmavě modré variantě, která se oficiálně nazývá Polished Blue. Cena nové verze má být 669 eur, verze se 4 GB RAM / 64 GB úložištěm stojí 545 eur, příplatek je tedy 124 eur, to je zhruba 3 300 Kč. Přesná dostupnost a cena pro Česko zatím nebyla zveřejněna ani pro jeden model Nokia 8.

[aps_product_sz id=“448826″]

Čekáte stále na vydání Nokia 8, nebo jste už koupili jiný telefon?

Zdroj: ausdroid.net

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)