Telefon LG G6 je v redakci. Ptejte se, co vás zajímá

telefon LG G6

Do redakce nám dorazilo další dlouho očekávané zařízení, a to telefon LG G6. Ten byl představen na veletrhu MWC před dvěma měsíci. Nyní se konečně dostává na trh i v Česku.

Přemýšlíte, že si koupíte telefon LG G6? Zeptejte se

Podobně jako jsme to udělali u minulých vlajkových modelů, i zde se vás nejprve ptáme na otázky, které máte k tomuto telefonu. Máme se v recenzi na něco zaměřit? Stačí svou otázku napsat do komentářů pod článek a odpověď na většinu vašich otázek se objeví již brzy v recenzi, nebo v samostatných článcích, které budou brzy vycházet.

[aps_product_sz id=“433747″]

Telefon LG G6 má na přední straně 5,7” velký displej s rozlišením 2880 x 1440 px, který zabírá 80% přední části telefonu. Podobně jako Galaxy S8, i LG G6 má skleněná záda, po obvodu telefonu je pak pevný kovový rám.

O výkon telefonu se stará Snapdragon 821, k němu je pak k dispozici 4GB RAM. V Evropě bude oficiálně dostupná pouze verze se 32GB vnitřní pamětí. Telefonu nechybí ani 13 MPX duální fotoaparát, čtečka otisků prstů, nebo zvýšená odolnost díky splnění certifikací IP68.

Zajímá vás něco ohledně telefonu LG G6?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (29)