Telefon LG G4 konečně dostává aktualizaci na Android 7 Nougat

telefon lg g4 nougat

Telefon LG G4 se konečně dočkal aktualizace na Android 7 Nougat. Korejská společnost aktualizaci potvrdila v březnu tohoto roku, nyní se na prvních telefonech konečně Android 7 objevuje.

Aktualizace na Android 7 Nougat se objevila i v Polsku

Prozatím chybí nějaké oficiální prohlášení od společnosti, nicméně lidé po celém světě začali hlásit, že na jejich telefonech se začíná objevovat aktualizace. Na videu níže můžete vidět aktualizaci na zařízení z Polska, takže jak můžete vidět, dostává se i na Evropu.

LG G4 Official Nougat 7.0 V29a

LG G4 Official Nougat 7.0 V29a

Stejně jako u jiných aktualizací, i zde se můžete těšit na novější prostředí, vylepšení výkonu a samozřejmě novinky z Androidu 7 Nougat. Aktualizace se bude nyní během následujících týdnů postupně uvolňovat. LG tímto krokem splňuje dvouletou podporu aktualizací pro tento bývalý vlajkový model, i když je to s poměrně dost velkým zpožděním. Jiný telefon ze stejného roku – LG V10, již aktualizaci na Nougat obdržel.

[aps_product_sz id=“368187″]

Vlastníte telefon LG G4? Obdrželi jste již aktualizaci na Nougat?

Zdroj: androidcommunity.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)