TOPlist

Telefon Huawei Mate 8 se chystá do prodeje, známe cenu pro náš trh

Huawei-Mate-8-Silver

Dlouho očekávaný smartphone Huawei Mate 8 byl na domácím trhu oficiálně představen před více než měsícem, uvedení na zahraniční trhy se však dočkal až na letošním veletrhu CES 2016 v Las Vegas.

Zároveň s tímto uvedením jsme se, vedle dalších podrobností, o této novince dozvěděli také dvě veledůležité informace – cenu a dostupnost. Doposud byly totiž známy jen ceny jednotlivých verzí pro čínský trh a my jsme netrpělivě čekali, kolik si Huawei za svůj TOP model řekne.

Huawei Mate 8

Huawei Mate 8 by se na náš trh měl dostat v druhé polovině prvního čtvrtletí tohoto roku, a to za předpokládanou maloobchodní cenu 15 590 Kč s DPH. Za tyto peníze dostanete telefon s obřím 6″ displejem disponujícím FullHD rozlišením a velmi výkonným chipsetem HiSillicon Kirin 950, který láme rekordy v benchmarcích. Nutno ještě dodat, že daná cena platí pro nejnižší verzi tohoto smartphonu, disponující 3 GB RAM a 32GB úložištěm. Za kolik a zda vůbec k nám Mate 8 dorazí také s vyšší výbavou zatím není známo.

Specifikace telefonu Huawei Mate 8

  • Displej: 6'' IPS LCD, 1920x1080
  • Procesor: HiSilicon Kirin 950
  • RAM: 3/4 GB
  • Fotoaparát: 16 MP
  • Baterie: 32/64/128 GB
  • Cena: od 11 252 Kč
Huawei Mate 8 Po kliknutí se dostanete do našeho katalogu

Co na předpokládanou cenu telefonu Huawei Mate 8 pro náš trh říkáte?

Zdroj: TZ.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)