Telefon Honor 7 Lite: Převlečený Honor 5C v prvním pohledu

Honor 7 Lite

Na konci dubna jsme vás informovali o novince Honor 5C, která byla uvedena na čínský trh. Telefon se dostal i do tuzemska, jen se jménem Honor 7 Lite a trochu vyšší cenou.

Honor 7 Lite: Stejný telefon, jiný název

Huawei již delší dobu stojí za značkou Honor, ale velmi se snaží, aby zákazníci chápali značky odděleně. To je minimálně pro nás těžké, protože telefony přicházejí se stejným hardwarem i systémem. Když byl v Číně představen zmiňovaný Honor 5C, těšili jsme se na jeho uvedení na náš trh. To se ale nese trochu v netradičním kabátku – telefon přichází s označením 7 Lite.

Jedinou změnou je plná podpora LTE na frekvencích 800 a 900 MHz, což čínská verze Honoru 5C neměla. Jen připomeňme přednosti tohoto telefonu – kovové tělo, čtečka otisků prstů, plná podpora LTE, 3000mAh baterie, slušný hardware a cena 5 999 Kč. Kompletní specifikace prozradí náš katalog.

[aps_product_sz id=“400203″]

Konkurence z vlastní stáje

Telefon vypadá na první pohled velmi dobře – a to nejen po stránce designu, zpracování, hardwaru, ale i ceny. Paradoxně bude jeho velkým konkurentem telefon z vlastní stáje. Model Honor 5X je totiž vybaven velice podobně, nabídne o něco větší displej, jiný procesor a podobnou cenu.

Honor 7 Lite – první pohled

Honor 7 Lite - první pohled

Zaujal vás Honor 7 Lite?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)