Sony se vrací k tabletům? Nové informace naznačují rovnou 2 modely

2 modely sony tabletu

Už to jsou téměř tři roky od posledního tabletu od společnosti Sony. Sony Xperia Z4 Tablet už v dnešní době moc zajímavý přístroj není, ale možná již brzy obdrží nástupce. A to rovnou 2 modely.

Sony připravuje rovnou 2 modely?

Android tablety na tom byly v minulosti lépe, už i Google v posledních verzí Androidu nepřidává nějaké nové funkce určené pro tablety. Jeden z důvodů je i to, že Google se začíná orientovat na Chrome OS tablety.

tablet sony 2 modely

I přesto ale pravděpodobně Sony chystá nové tablety. Jeden s velikostí displeje 8 palců, druhý pak s 10palcovým displejem. Informace o nich se objevily po poslední aktualizaci aplikace fotoaparátu Sony. A to jak v samotném kódu, tak se našly i samotné obrázky. Ty ukazují různá gesta, která by na tabletu měla fungovat ve spojení s fotoaparátem.

Už dříve se spekulovalo, že by se Sony mohlo pustit do tabletů. Informace z aplikace tak nahrávají do karet tomu, že se zanedlouho se možná dočkáme oficiálního představení.

Chtěli byste nové tablety Sony?

Zdroj: phonearena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)