Sluchátka TicPods Free představena: Kvalitní a levná Android verze Apple AirPods?

levna bezdratova sluchatka ticpods free mobvoi

Hodně výrobců už se rozhodlo, že 3,5mm audio konektor u svých telefonů nebude používat. A pokud uživatel nechce používat redukce nebo USB-C sluchátka, tak musí používat bezdrátová sluchátka. Na trhu už je několik povedených od značek jako je Jaybird, Bose nebo Zolo. Jejich cena ale není zrovna nízká. A právě cena je velkým plusem nově představených sluchátek TicPods Free.

TicPods Free je nový produkt od nadějného startupu Mobvoi

Mobvoi není na trhu nějakou dlouhou dobu, mají za sebou v podstatě dva velké produkty. A to chytré hodinky Ticwatch s Wear OS a také přenosný chytrý reproduktor s podporou Asistenta Google. Oba tyto produkty spojuje skvělý poměr ceny a výkonu.

TicPods Free: most interactive wireless earbuds

TicPods Free: most interactive wireless earbuds

O kvalitě Mobvoi svědčí i to, že do společnosti investoval Google nebo Volkswagen. Pokud si tedy udrží svou kvalitu i u sluchátek TicPods Free, tak zde máme rozhodně velký hit. Tato bezdrátová sluchátka si bez pochyby berou inspiraci z Apple Airpods. Nabídnou ale nižší cenu. Jakmile se dostanou do prodeje, tak budou stát 129 dolarů, v přepočtu s DPH tak cca 3 100 Kč. Nyní ale probíhá Indiegogo kampaň, kde se dají v předběžné akci koupit s velkou slevou. Jedno balení sluchátek šlo koupit i za 59 dolarů, v době psaní článku je k dispozici ještě extra sleva na 79 dolarů, platí ale pouze pro prvních +- 2000 objednávek. Poštovné do Česka je 15 dolarů, ve výsledku tak zaplatíte za sluchátka v přepočtu 1 900 Kč. A to je hodně zajímavá cena vzhledem k tomu, co mají umět.

Nechybí jím dotykové ovládání, podpora Asistenta Google, Alexy od Amazonu i Siri od Apple. Automaticky dokážou detekovat, že je máte v uších. V neposlední řadě dokážou odstranit šum, splňují také certifikaci IP5x. Na jedno nabití mají vydržet až 18 hodin, s tím, že samotná sluchátka vydrží 4 hodiny a dalších 14 hodin v sobě uchovává přenosná krabička. Do redakce už jsme sluchátka objednali a pokud půjde vše v pořádku, tak v červenci by měla přijít a hned poté se můžete těšit na recenzi.

Koupili byste si podobná bezdrátová sluchátka s designem jako má Apple Airpods?

Zdroj: indiegogo.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (18)