Nvidia Shield Tablet K1 dostává aktualizaci na Nougat

Nvidia Shield tablet K1

Situace u malých tabletů se už dlouhou dobu v podstatě nemění. Pokud někdo chce kvalitní zařízení, jedno z nejlepších řešení je Shield tablet K1. Nvidia to moc dobře ví a vzorně se stará o aktualizace, a to i když je tablet na trhu již dva a půl roku.

Nougat pro Shield tablet K1 opět prodlužuje životnost

Obzvlášť u tabletů není moc obvyklé, aby od výrobce byla takhle velká podpora. Když šel tablet na trh, tak měl Android 5 Lollipop, momentálně už tak přichází druhý velký skok v Android verzi. Aktualizace přináší veškeré nové funkce z Nougatu, jako rozdělení obrazovky nebo třeba lepší notifikace. Samotná Nvidia ale také přidala několik funkcí.

S novou verzí přišla podpora nového gamepadu, který přišel s Shield TV, dále je to například nový šetřič dat, aktualizace na novou verzi bezpečnostního patche, nebo spuštění odměn pro vlastníky SHIELD zařízení. Aktualizace je již dostupná i v Česku, jak můžete vidět na přiložených screenshotech, které pořídil náš čtenář Miroslav T. Děkujeme.

Vlastníte Shield tablet? Máte už také dostupnou aktualizaci?

Zdroj: androidcentral.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)