TOPlist

Seriál Stranger Things dostává zajímavou Android hru

stranger things

Stranger Things je jeden z největších seriálových hitů minulého roku. Bylo tedy vcelku jasné, že se dočkáme druhé série. Ta vychází již na konci měsíce. Pokud se ale nemůžete dočkat, můžete zatím vyzkoušet novou hru, která přišla na Android.

Hra Stranger Things je hodně propracovaná

Celé grafické zpracování hry je vyvedeno tak, aby připomínala videohru z 80. let minulého století, tedy něco podobného, co by hráli i hlavní hrdinové seriálu. Samozřejmě, že je vylepšená a „vyleštěná“ tak, aby se dala hrát v roce 2017 na dotykovém telefonu.

Stranger Things: The Game

Stranger Things: The Game

Jde o akční adventuru, ve které ovládáte několik hlavních postav ze seriálu, při hraní se dostanete i ke známým místům v městečku Hawkins. Každá postava má své vlastní speciální schopnosti, které se využijí v boji proti nepřátelům i k řešení hádanek. Hraním hry a sbíráním věcí se dá odemknout i bonusový obsah, a to třeba i krátké nové záběry z druhé série. Hra se dá stahovat zdarma z Google Play. Při vydání druhé série Stranger Things se také plánuje aktualizace hry.

Stranger Things: The Game
Stranger Things: The Game

Sledujete Stranger Things? Těšíte se na druhou sérii?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)