Samsung chystá také Galaxy Tab S4: Takové by měl mít specifikace

samsung galaxy tab

O pokračování Galaxy Tab S3 doposud nic neslyšeli, až nyní se objevily první detaily o zařízení s kódovým označením SM-T835. To jasně naznačuje, že by se mohlo jednat o pokračování prémiového tabletu. Minulý rok se totiž Galaxy Tab S3 označil jako SM-T820.

Galaxy Tab S4 by se mohl ukázat na veletrhu MWC

V předchozím tabletu Tab S3 nalezneme čipset Snapdragon 820, i proto měl označení SM-T820. U SM-T835 bychom měli najít čipset Snapdragon 835, což potvrzují i parametry z benchmarku, kde je mimo jiné informace o GPU Adreno 540, která se nachází právě v Snapdragonu 835. Tento čipset by měly doplnit 4 GB paměti RAM a 64GB úložiště.

galaxy tab s4 samsung tablet

Dále by měl tento tablet mít 10,5 palce velký displej s rozlišením 2560 x 1600 pixelů. Na zadní straně by se měl objevit 12 MPx fotoaparát, na přední straně nebude chybět selfie fotoaparát. Rovnou z krabice by tablet měl běžet na Androidu 8 Oreo. Žádné informace ohledně ceny ani dostupnosti zatím nejsou známé. Minulý rok se však Galaxy Tab S3 odhalil na veletrhu MWC, takže je dost velká šance, že se tomu stane tak i letos u pokračování.

Uvítali byste další prémiový Android tablet od Samsungu?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)