TOPlist

Samsung Galaxy S8 již začíná dostávat betu Android 8 Oreo

android-oreo-galaxy-s+-nahled

Android 8 Oreo je venku již několik měsíců, nicméně většina výrobců stále pilně pracuje na aktualizacích. A to včetně Samsungu. Korejská společnost nyní oznámila, že na Samsung Galaxy S8 a S8+ začíná testovat betu Android 8 Oreo.

Betu Android 8 Oreo můžou stahovat majitelé ve vybraných zemích

Android 8 Beta pro Samsung Galaxy S8 a S8+ přichází s nadstavbou Samsung Experience 9.0. V aktualizaci už jsou k dispozici novinky, které z Android Oreo můžeme znát, jako třeba notifikační tečky, barevné notifikace atd. První uživatelé také hlásí, že je nová verze systému plynulejší a rychlejší.

Na kompletní seznam změn se můžete podívat v tomto obrázku, kde je vyfocen celý popis novinek. Zmínit můžeme novinky u Samsung klávesnice, kde se objeví nový panel s rychlým přístupem k funkcím. Edge Panel prošel také několika změnami, které mají vylepšit používání.

Dále se dostalo na aplikace a funkce jako je Samsung Cloud, Samsung Dual Messenger, Find My Mobile nebo Samsung DeX. Velikost aktualizace je 1,4GB. Jako první budou moct stahovat betaverzi lidé z Jižní Koree, USA a Velké Británie. Dostupnost v jiných státech prozatím nebyla potvrzena. S trochou úsilí by ale neměl být problém nainstalovat aktualizaci i v jiných regionech.

[aps_product_sz id=“431109″]

Těšíte se na novou verzi Androidu? Pokusíte se nainstalovat betu Android 8 Oreo?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)