Razer představil prémiová USB-C sluchátka Hammerhead

razer hammerhead usb-c sluchatka

USB-C sluchátek je prozatím jako šafránu, s tím ale jak se další a další výrobci přesouvají z 3,5mm jacku na USB-C, se dá očekávat, že budeme vídat mnohem více USB-C sluchátek. Nyní se představily Razer Hammerhead.

Razer představil prémiová USB-C sluchátka Hammerhead

Sluchátka Razer Hammerhead jsou hlavně určená pro nový Razer Phone, který byl na začátku měsíce představen. I ten přišel rovnou bez podpory 3,5mm jacku, takže výroba prémiových USB-C sluchátek dává smysl. Dobrou zprávou je, že se dají zapojit i do jiných telefonů jako je třeba Pixel 2.

I u těchto sluchátek je extravagantní design v kombinaci černé a výrazně zelené barvy. Sluchátka mají také ovládání na kabelu a mikrofon. Samotný kabel je plochý, což by mělo pomoci tomu, že se sluchátka nebudou zamotávat. Sluchátka jsou také magnetické, takže když je přenášíte, můžete je připnout k sobě. Frekvenční rozsah je 20Hz-20.000KHz, impedance 32 ohmů a mají 10 mm neodymové magnety. Délka kabelu je 1,3 metru.

Prozatím se sluchátka prodávají přímo u Razeru, a to za 89 eur, což je v přepočtu cca 2 200 Kč. Stejně jako předchozí sluchátka Razer, i u těchto se dá očekávat, že se zanedlouho objeví i v českých obchodech. Hammerhead sluchátka jsou také dostupné v bezdrátové Bluetooth verzi, ty jsou pak o 10 dolarů dražší (cca 250 Kč).

Líbí se vám sluchátka Razer Hammerhead?

Zdroj: theverge.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)