Prohlížeč Chrome se v nové verzi zakulacuje

prohlizec chrome domovska stranka

Prohlížeč Chrome v nové verzi testovacího Canary buildu přichází s jednou hodně zajímavou novinkou. Domovská stránka prohlížeče Chrome se zakulacuje.

Prohlížeč Chrome experimentuje s novým vzhledem

Poprvé se o tomto novém vzhledu domovské obrazovky Chrome mluvilo v říjnu minulého roku. To se pouze přesunula lišta dolů, od té doby se jednou za čas objevila nějaká nová změna. Nyní ale přišla poměrně velká. Není žádným tajemstvím, že zakulacování je v poslední době u Googlu nový trend, mnohem více to například uvidíme v chystaném Androidu O. A právě kvůli tomu se mění i jednotlivé aplikace. Teď se dostalo na Google Chrome.

Tento nový vzhled je prozatím dostupný pouze v experimentální verzi Chrome Canary, takže je možné, že se do klasické stabilní verze ani nedostane. Nicméně právě díky tomu, že Google postupně zakulacuje své aplikace a prvky systému, tak je jasné, že nějakým způsobem se dostane i na Chrome.

K aktivaci této nové verze domovské obrazovky musíte mít nainstalovanou poslední verzi Chrome Canary 62 a následně do lišty zadat chrome://flags. V nabídce pak najděte položku “# enable-chrome-home-modern-layout” a aktivujte ji. Po restartu aplikace už je pak k dispozici nový vzhled domovské obrazovky.

Chrome Canary (Unstable)
Chrome Canary (Unstable)

Jak se vám líbí tento vzhled Google Chrome?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)