Představení Samsung Galaxy Note 7 se blíží, kde sledovat živý přenos?

Predstaveni Samsung Galaxy Note 7

Představení Samsung Galaxy Note 7 známe již od minulého měsíce, kdy vás o tom informoval Daniel Macho. Ten den právě nadešel a už dnes od 17 hodin můžete sledovat živý přenos z tiskové konference Samsungu. Na co se můžeme těšit a kde sledovat?

Samsung Galaxy Note 7 – větší Galaxy Edge se stylusem?

Telefon Samsung Galaxy Note 7 jsme se vám snažili přiblížit v samostatném článku, kde už jsme znali všechny důležité specifikace. Dnes se dozvíme, zda se skutečně spekulace vyplní a telefon bude vybaven podle našich dosavadních představ. První rendery navíc ukazují, že Samsung opět nic nevymýšlel a telefon bude kráčet v zaběhnutých kolejích řady S7, konkrétně modelem S7 Edge.

Samsung Galaxy Note 7 přijde s Androidem 6.0 Marshmallow

Telefon Samsung Galaxy Note 7 – specifikace

  • displej: 5,7″, SuperAMOLED, rozlišení QuadHD (1440×2560 pixelů)
  • procesor: Qualcomm Snapdragon 821
  • paměť: 4/6 GB RAM, 64/128/256 GB vnitřního úložiště, možnost MicroSD karty
  • fotoaparát: 12MPx zadní, 5MPx přední
  • baterie: 3600 mAh

Představení Samsung Galaxy Note 7 – živý stream

Jihokorejská společnost tradičně nabídne všem fanouškům mobilních technologií po celém světě nahlédnout na akci představení telefonu, k dispozici bude opět živý stream. Naleznete jej na oficiálním webu společnosti, kde již byl spuštěn odpočet do samotné akce. Ikonka v pravém spodním rohu navíc naznačuje, že se můžeme těšit i na 360° přenos. Zůstaňte naladěni.

Predstaveni Samsung Galaxy Note 7

Jste zvědaví, jaký nakonec Samsung Galaxy Note 7 bude?

zdroj: samsung.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)