Nová hra Pokémon: Magikarp Jump přistála na Google Play

magikarp jump

Nová Pokémon hra je dostupná na Google Play. Jmenuje se Pokémon: Magikarp Jump a v hlavní roli této hry je vodní pokémon Magikarp. Veteráni této oblíbené série určitě vědí, že když ho pořádně trénujete a dostanete se na určitou úroveň, tak proběhne evoluce na jednoho z obávaných pokémonů – Gyaradose. No tak na tohle v této hře zapomeňte, zde se vše točí kolem Magikarpa a skoků do výšky.

Pokémon: Magikarp Jump je jednoduchá hra

V první řadě je nutné říct, že se nejedná o žádnou komplexní hru, jako jsou třeba pokémoni na herních konzolích, nebo i Pokémon GO. Jedná se spíše o hru ve stylu sportovního manažeru, kde je jednoduché ovládání a úkolem je získat co největší skóre. To budete získávat tak, že s Magikarpem budete skákat do výšky.

Jump into Action with Magikarp Jump!

Jump into Action with Magikarp Jump!

Úkolem hráče je nejprve tohoto pokémona chytit a pak zkoušet dostat ho do nejvyšší výšky. Toho se dá docílit několika věcmi, jako třeba krmením a trénováním. Ve hře je i soutěž, ve skoku do výšky. Nedá se očekávat, že hra bude mít stejný úspěch jako Pokémon GO, nicméně na krátkou dobu určitě zabaví. A pokud jste fanoušky této série, tak byste ji určitě neměli minout. Stahovat se dá z Google Play zdarma.

Pokémon: Magikarp Jump
Pokémon: Magikarp Jump

Vyzkoušíte tuhle novou hru ze světa Pokémonů?

Zdroj: techcrunch.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)