TOPlist

Na Android se chystá další oficiální Pokémon hra

Pokémon hra

Pravděpodobně už je každý seznámen s Pokémony. V posledních měsících je hrála většina majitelů chytrých telefonů, protočily se v tom velké peníze a další peníze v nich stále jsou. Své místo v Google Play si bude chtít urvat také nová Pokémon hra s Magikarpem v hlavní roli.

Nová Pokémon hra se jmenuje Splash! Magikarp

Splash! Magikarp bude již šestou oficiální mobilní hrou s Pokémon tématikou. Tentokrát je v hlavní roli Magikarp, což je poměrně neužitečný Pokémon, který své využití najde až po evoluci. Co se týče hry, tak máme zatím jen oznámení a několik obrázků z reklamy, která je v japonštině. A to vzhledem k tomu, že hra nejprve vyjde v této zemi. U obrázků se píše: Mladý rybář objeví dvě stopy, které musí hráč prošetřit.

Pokémon hra

Dále se ví, že za hrou stojí studio Select Button Inc. Ti mají na Google Play celkem tři hry zaměřené spíše na asijské publikum, nicméně jejich průměrné hodnocení je 4,3 což je hodně dobré vzhledem k počtu instalací, které se počítá v milionech u každé hry. Alespoň podle tohoto se dá odvodit, že výsledná hra nemusí být propadák.

Těšíte se na nové Pokémon hry, nebo už jich je moc?

Zdroj: androidcommunity.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)