TOPlist

Pixel 2 XL má velké problémy s displejem

pixel 2 xl displej

V posledních dnech se na internetu začínají objevovat informace a zprávy o tom, že Pixel 2 XL má několik problémů s pOLED displejem. Panel, který vyrábí LG, je terčem kritiky. Google už celý problém aktivně řeší.

Pixel 2 XL má několik problémů s displejem

Není to poprvé, co jsme tento rok mohli vidět problém s displejem, například takový OnePlus 5 měl svou aféru s Jelly Screen efektem. Ještě před vydáním nových Pixelů se objevily podobné problémy u LG V30, a nyní je v hlavní roli opět telefon, který vyrábí LG. Akorát zde to vypadá na mnohem horší problém. Komunita hlásí hned několik různých problémů s displejem.

Na internetu se objevují obrázky a videa s modrým odstínem displeje, dále se vypalují tlačítka ovládání na displej, zobrazují se různě velké modré či růžové pruhy, displej zrní, má podivné barvy, ukazuje se podivný stínový oblouk a v některých případech dokonce při posunutí prstu po displeji zmizí část zobrazovaného obsahu. Ano, tohle všechno se v posledních dnech objevilo ve spojení s Pixel 2 XL a displejem.

Je celkem obvyklé, že první kusy elektroniky můžou mít nějaké výrobní vady. Jenže zde u Pixelu 2 XL se nejedná o jeden či dva problémy, ale o celou řadu problémů. Zkrátka to vypadá, jak kdyby se během výroby displeje něco hodně pokazilo.

Google se již vyjádřil, že tyto problémy aktivně zkoumá a prošetřuje. Žádné další informace však prozatím nedodal. Bohužel si tak Google i LG zbytečně kazí reputaci, obzvlášť když se chyby objevují u zařízení, které stojí více než 25 tisíc Kč.

[aps_product_sz id=“452212″]

Co říkáte na problémy s displejem u Google Pixel 2 XL?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)