5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #107: Ovladač pro VR, nabíječka, Android PC a další

tipy z ciny

Týden utekl jako voda a my se hlásíme s dalším dílem oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes pro vás máme šikovný ovladač pro VR, rychlou Quick Charge 3.0 nabíječku nebo Android Mini PC.

1) Levné Android Mini PC

V minulém díle jsme si představili tip na předprodej levného Android Mini PC, díky kterému lze proměnit „hloupou“ televizi v „chytrou“. Jeden z našich čtenářů v komentářích upozornil na další velmi zajímavý tip, který nabídne podobnou výbavu, ale ještě o něco lákavější cenu. Ve výbavě nechybí čtyřjádrový procesor, 8GB vnitřní úložiště, WiFi konektivita či podpora 4K videa.

NEXBOX A95X R1 – vlastnosti

  • OS: Android 5.1
  • CPU: RK3229, 4 jádra, Cortex-A7
    GPU: Mali-400
  • RAM: 1 GB RAM
  • úložiště: 8 GB (+MicroSD slot)
  • RJ45 konektor, HDMI 2.0, Wi-Fi, podpora 4K videa, SPDIF
tipy-z-ciny-android-pc

Cena: 555 Kč (Aliexpress)

– zaslal Soom85 (celkově 1 tip)

2) Univerzální držák do automobilu

Držáků do auta je tak velká spousta a jedná se o tak oblíbené zboží, že si tipy na povedené varianty pravidelně ukazujeme v našem seriálu. Tento tip ukazuje držák do auta, který je charakteristický svým dlouhým a ohebným „krkem“, díky čemuž lze pozici telefonu upravit k obrazu svému. Díky čelistem lze upevnit snadno a rychle libovolný telefon.

tipy-z-ciny-drzak-do-auta

Cena: 68 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

3) Quick Charge 3.0 nabíječka

V našem seriálu jsme si již představili spoustu tipů na napájecí kabely, pomocí kterých lze rychle dobíjet mobilní telefony i přesouvat data. Dnes si představíme nabíječku, která podporuje technologii Quick Charge 3.0, díky čemuž je možné telefony dobíjet opravdu velmi rychle. Poradí si zároveň i s nabíjením přes USB-C s výstupem 5 V a proudem 3 A – tedy třeba pro Pixely či Nexus 5X a 6P.

QC 3.0 nabíječka – vlastnosti

  • podpora technologie rychlonabíjení Quick Charge 3.0
  • QC 3.0 výstup, 2,4 A (5 V) výstup + 2x USB-C (5 V, 3 A) výstup.
tipy-z-ciny-qc nabijecka

Cena: 407 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

 4) Levný ovladač pro VR

Pokud jste fanoušky virtuální reality a často svůj telefon vkládáte do headsetu, může se vám hodit tento levný ovladač pro VR. Díky němu se lze ve hrách pohybovat či ovládat další prvky. Ovladač pro VR zaujme svou cenou a zároveň množstvím tlačítek. Díky nim je hraní pohodlnější a nabídne více možností.

Ovladač pro VR – vlastnosti

  • Bluetooth 3.0 konektivita
  • napájení 2x AAA články
  • výdrž až 40 hodin hraní
tipy-z-ciny-ovladac pro VR

Cena: 93 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 3 tipy)

5) Držák na kolo + voděodolný obal

S teplým počasím se objevuje stále více a více cyklistů, kteří vyrážejí na projížďky. Pokud patříte mezi náruživé cyklisty a používáte například GPS navigaci pro lepší orientaci, bude se vám hodit držák telefonu na kolo a zároveň i voděodolný obal. Díky tomu bude telefon stále na očích a zároveň chráněn před vodou, nečistotami a dalšími nástrahami. Do pouzdra se vejde telefon až s 6″ displejem, díky průhledné fólii lze displej v pouzdře stále ovládat.

tipy-z-ciny-pouzdro na telefon

 

Cena: 174 Kč (TinyDeal)

– zaslal Jozef Doliňák (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 116. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)