OnePlus jde proti Black Friday. Společnost si přichystala slevu 1 cent

oneplus black friday slevy akce

Poslední týden už můžete vidět slevy a akce spojené s Black Friday na každém kroku. Téměř každá společnost snižuje ceny svých produktů. Pak je tu ale společnost OnePlus, která jde proti proudu a nabídla symbolickou slevu 1 cent.

OnePlus si údajně nemůže dovolit slevu na Black Friday

Podle vyjádření společnosti mají za cíl prodávat telefony za cenu, která už je od začátku tlačena co nejvíce dolů a nemůžou tak nabídnout žádnou větší slevu. „Rýply“ si tak samozřejmě do konkurence. Ta má podle nich tendenci prodávat telefony s nadsazenou cenou a proto můžou snižovat cenu přes různé akce a svátky jako je právě Black Friday.

oneplus 5T black friday

Nicméně slevy se i tak fanoušci a majitelé OnePlus telefonů dočkali. Náhradní Dash nabíječka i s kabelem je nyní o 50% levnější. Samotný OnePlus 5T se tak prodává za 498.99 EUR, respektive 558,99 EUR za 128 GB verzi. Zároveň dnes společnost OnePlus také oznámila, že model 5T měl nejlepší začátek prodeje. Během prvních šesti hodin se prodalo stejné množství telefonů jako za celý první den u OnePlus 5.

Jak se vám líbí OnePlus 5T? Přemýšlíte o koupi?

Zdroje: androidauthority.com, gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)